Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:19   Güncelleme : 13-11-2014 17:19

Otokar 2010’un ilk treyler teslimatını yaptı

Otokar, 2010 yılının ilk semi-treyler teslimatında Özmutlu Uluslararası Nakliyat’a 6 adet Otokar Fruehauf Euroslider semi treyler satışı gerçekleştirdi.

Otokar 2010’un ilk treyler teslimatını yaptı

Otokar, 2010 yılının ilk semi-treyler teslimatında Özmutlu Uluslararası Nakliyat’a 6 adet Otokar Fruehauf Euroslider semi treyler satışı gerçekleştirdi.

Otokar, Türkiye’de 2006 yıldan bu yana uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren merkezi Burdur ili Bucak ilçesinde bulunan Özmutlu Uluslararası Nakliyat’a 6 adet Fruehauf Euroslider semi treyler teslimatı gerçekleştirdi. Özmutlu Nakliyat bu teslimatın ardından filosunda 8 adet Otokar Fruehauf markalı treyler ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Şirketin merkezinde düzenlenen teslimat törenine Özmutlu Nakliyat'ın sahibi Mustafa Özmutlu, Otokar Yetkili Bayisi As-Sar Otomotiv İşletme Müdürü Hamdi Kotay ve Otokar Treyler Satış Sorumlusu Ümit Şangüder katıldı.

Fruehauf Euroslider özellikleri:

Özellikle hızlı yükleme ve boşaltma yapan nakliyeciler için tasarlanmış Euroslider üst yapısında Eloksal kapılı alüminyum profillerden oluşturulmuş orta panel ve yüksek mukavemetli çelik konstrüksiyon imal ön duvar, 30 mm kalınlığında taban tahtası, 680 gr/m2 PVC kaplı tente, ön ve arka uçları aluminyum profil ile çerçevelendirilmiş yan kayar tente sistemi, yanlarda yükleme kolaylığı sağlayan 3 çift kayar yan dikmeler, aluminyum tente altı elemanları, Araç iki yanında 4’er adet 600 mm yüksekliğinde, 180 derece açılabilen elektrostatik toz boyalı alüminyum kapaklar ve saç konstrüksiyon arka çerçeve ve içten çift kilit borulu sandviç konstrüksiyon arka çarpma kapılar bulunuyor.

Euroslider’ın boyama öncesinde komple şasi kumlama ile paslanmaya karşı mukavemeti arttırılıyor, poliüretan esaslı astar boya ile astarlama ve tek renk akrilik boya ile son kat fırın boyama işleminden geçiriliyor. Böylelikle, pasa karşı dirençli ve uzun ömürlü boya özelliklerine sahip olan yeni semi treylerlerin boyaları, her türlü yol ve hava durumuna karşı dirençli olabiliyor.