Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:20   Güncelleme : 13-11-2014 17:20

Otokar, pazar liderliğini treylere de taşıdı

                       Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, otomotiv sektöründe 2009 yılını farklı alanlarda pazar lideri olarak kapattığını açıkladı.

Otokar, pazar liderliğini treylere de taşıdı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, otomotiv sektöründe 2009 yılını farklı alanlarda pazar lideri olarak kapattığını açıkladı. Otomotiv Sanayi Derneği’nin verilerine göre küçük ve orta boy otobüs segmentinde pazar lideri olan Otokar, Ağır Ticari Araçlar (TAİD) verilerine göre treyler kategorisinde de pazar lideri .

Otokar böylece frigorifik treylerde 9 yıldır sahip ğu pazar lideri unvanını devam ettirdi. Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı, 2009 yılı başında frigorifik ve ADR sertifikalı treyler araçları satışlarına konsantre olmayı hedeflediklerini ve bu çalışmanın karşılığında hedeflerine ulaşarak pazar lideri kları için büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

AVRUPA ‘TİP’İ ONAY

Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı, treyler araçlarında gerekli olan güvenlik ve üretim sertifikalarına sahip klarını, treyler alanında Avrupa’da ilk “Avrupa TİP Onayı” alan şirketin Otokar ğunu da hatırlattı.