Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:22   Güncelleme : 13-11-2014 17:22

Netlog’un filosu Serin ile büyüyor

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Netlog, filosunu Serin Treyler ile büyütüyor.

Netlog’un filosu Serin ile büyüyor

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Netlog, filosunu Serin Treyler ile büyütüyor. Firma, Serin Treyler’den 20 adet Optima Light treyler teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Netlog Lojistik İşletme Direktörü Ali İstanbullu, treyler yatırımında tercihlerini yaparken daha öncede filolarında bulunan Serin marka araçlardan almış kları yüksek performansın etkili ğunu söyledi. Alımlarında Serin Treyler’in satış sonrası hizmetlerinin de etkili ğunun altını çizen İstanbullu, önümüzdeki günlerde yeni alım yapacaklarını ve yine tercihlerinin bu markadan yana olacağını kaydetti.

İstanbullu, “Bu yeni ürünlerin bizim için en önemli özelliği hafif olması ve ağır yüke dayanıklı olmasıdır. Bu sayede normalden daha fazla yük taşıma imkânına sahip olacağız ve buna istinaden daha da fazla kazanç sağlayacağız ”.

PAZARDA ÖNEMLİ BİR YERİ VAR

Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, 5.800 kg ağırlığı ve ağır yüke dayanabilmesi sayesinde kendi segmentinde önemli bir yere sahip olan Optima Light Treyler’in piyasadan beklenilenin üzerinde rağbet gördüğünü söyledi.

Light grupta yer alan ve hafif olarak üretilmeleriyle daha fazla yük taşınmasına imkân tanıyan Damper ve Kuruyük modellerinin de yoğun ilgi görmesi sayesinde yılsonuna kadar hedeflenmiş olan satış adetlerinin üzerinde bir rakama ulaşacaklarını belirten Serin, doğru da doğru yatırım yapmanın meyvelerini bu sayede alacaklarını söyledi.

Yapılan AR-GE çalışmalarıyla piyasadaki müşteri isteklerin de değerlendirmeye alınmasını sağladıklarını belirten Serin, müşteriye alırken değil kullanırken de büyük avantajlar sağlayacak olan bu ürünün, Netlog Lojistik firması gibi önemli firmaların yatırım yaparken göz önünde bulundurdukları bir özellik ğunu vurguladı.