Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:23   Güncelleme : 13-11-2014 17:23

Tırsan, Ankara üssünü hizmete açtı

Tırsan, Türkiye’deki bayi ağını genişletmeye devam ediyor.

Tırsan, Ankara üssünü hizmete açtı

Tırsan, Türkiye’deki bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Müşterilerine kesintisiz hizmet vermeyi amaçlayan firma, son olarak bayi ağına Ankara’yı ekledi. Ankara Lojistik Merkezi’nde inşa edilen DAF/Tırsan tesisleri törenle hizmete girdi.

Ankara’nın Kazan ilçesinde Türkiye’nin ilk ve en büyük uluslararası taşımacılık üssü olan Ankara Lojistik Merkezi’nde DAF-TIRSAN Otomotiv A.Ş. Ankara Şubesinin açılışı gerçekleştirdi. Düzenlenen törene Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Tırsan CEO’su Ömer Faruk Tezcan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Satış ve satış sonrası merkezi olarak hizmet verecek olan DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş. Ankara Şubesi, bin 300m2 kapalı alana sahip ve aynı anda 12 çekici veya semi-treylere servis hizmeti verebiliyor. Ocak ayında Konya Şubesinin kapılarını açan DAF-Tırsan Otomotiv A.Ş., Ankara’dan sonra İzmir’de satış ofisi açılışını gerçekleştirecek.

Tırsan, Kässbohrer, Tırsan, Talson, Hendricks markalı geniş semi treyler ürün gamı ile 33 yıldır müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda taşımacılık çözümleri sunuyor. Kuruluşundan bu yana sektörde trendleri belirleyen Tırsan, son olarak lansmanını gerçekleştirdiği Kässbohrer Tenteli ve Açık Kasa araçlar ile kriz ortamında nakliyecilerin rekabetçiliğini güçlendirecek yüksek kaliteli ve düşük maliyetli araçlar sunuyor.