Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

Serin Treyler Iğdır’da servis açtı

Treyler sektörünün köklü firmalarından Serin Treyler, Doğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren nakliye firmalarına kesintisiz hizmet sunmak için Iğdır’da servis açtı.

Serin Treyler Iğdır’da servis açtı

Treyler sektörünün köklü firmalarından Serin Treyler, Doğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren nakliye firmalarına kesintisiz hizmet sunmak için Iğdır’da servis açtı. Çeçenoğulları tarafından açılan serviste aynı anda 3 araca birden hizmet verilebilecek.

Serin Treyler, 2008 yılında ağırlık verdiği bayi yapılanması ve satış sonrası hizmetler ağına bir yenisini Iğdır’da ekledi. Iğdır’da hizmete giren Serin Treyler servisi, Iğdır başta olmak üzere Van, Muş, Erzurum, Bitlis, Ağrı illerindeki müşterilerine kesintisiz hizmet verecek.

Serin Treyler yönetim kurulu üyesi Recep Serin, Iğdır Çeçenoğulları Serin Treyler servisinin ardından Kayseri, İzmir ve Hatay’da da servis açılışı gerçekleştireceklerinin altını çizdi.

Serin Treyler Iğdır Çeçenoğulları servis açılışına Iğdır Valisi Saffet Karahisarlı ve Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın yanı sıra çok sayıda nakliyeci katıldı. Açılışta Serin Treyler yönetim kurulu üyesi Recep Serin ve Çeçenoğulları yetkilileri de hazır bulundu.

SERİN TREYLER IĞDIR’DA PAZARIN YÜZDE 80’İNE HÂKİM

“2010 yılı hedeflerimiz arasında yer alan ve müşterilerimizin isteklerini eksiksiz yerine getirmek amacıyla Türkiye’nin her yerine hizmetlerimizi ulaştırmayı planlamaktayız. Bu projemizin gerçekleşebilmesi için çevre illere de kolaylıkla hizmet verebilecek ve nakliyecilik konusunda stratejik öneme sahip olan illerimizi tercih etmekteyiz. Bunların başında açılışını gerçekleştirmiş ğumuz ve özellikle yurtdışı nakliye sektörünün kalbi konumundaki Iğdır ilimizde hizmete açmayı uygun gördük.2.000 adete yakın treylerin bulunduğu Iğdır’da, yaklaşık % 80 adetinin Serin Markasını taşıması ayrıca bizleri onurlandırmaktadır” .

“Yaklaşık 500 bin liralık bir yatırım yapılarak kurulan bu servisimizde aynı anda 3 araca hizmet verilebilecektir” diyen Recep Serin, önümüzdeki günlerde servis kapasitenin artacağını ve bu sayının 6’ya yükseleceğini söyledi.

Satış sonrası hizmetlere büyük önem verdiklerini dile getiren Recep Serin, “Yıl içerinde böyle stratejik öneme sahip olan ve çevre illerdeki müşterilerimizin de faydalanabilmesi için başta Kayseri olmak üzere İzmir ve Hatay’da da servislerimizi hizmete açarak Türkiye genelinde hedeflemiş ğumuz servis ağına ulaşacağız. Bu yatırımlar sayesinde çevre illerdeki potansiyelin de bize yönlenmesini sağlayacağız” diye konuştu.

PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ IĞDIR’A GELİN

Serin Treyler Iğdır servis açılışta iş adamlarına seslenen Iğdır Valisi Saffet Karahisarlı, şöyle konuştu:

“Iğdır geleceğin parlayan yıldızı. Bu sene Iğdır Havaalanı da açılacak. Iğdır- Nahçıvan- Kars – Bakü demiryolu projelendirildi ve ihalesi yapıldı. İranlı’lar bu projeye Tebriz’i de dahil etmek istiyor. İşadamlarına sesleniyorum. ‘Para kazanmak istiyorsanız Iğdır’a gelin. Yatırım yapın. Sizlere yer verelim.”