Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Tırsan, Avrupa’da gövde gösterisi yaptı

Türkiye’nin önde gelen treyler üreticisi Tırsan, yeni ürünlerini Avrupa’da düzenlenen iki önemli fuarda tanıttı.

Tırsan, Avrupa’da gövde gösterisi yaptı

Türkiye’nin önde gelen treyler üreticisi Tırsan, yeni ürünlerini Avrupa’da düzenlenen iki önemli fuarda tanıttı. Bauma 2010 ve Hardenberg fuarında Avrupalı nakliyeciler ile buluşan Tırsan yetkilileri, ürünler hakkında nihai kullanıcılara ayrıntılı bilgi verdi.

Tırsan, Yapı ve İnşaat Sanayi’nin önde gelen fuarı Bauma 2010’u başarıyla ladı. Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşen Bauma 2010 fuarında Tırsan, 4 dingilli Lowbed semi-treyler ve çimento silobas semi-treyler araçları ile yer aldı. 28 farklı ülkeden, 850’den fazla ziyaretçi Kässbohrer standını ziyaret ederek ürünler hakkında detaylı bilgi aldı.

Tırsan CEO’su Ömer Faruk Tezcan fuar sonrasında, “Dünyanın önde gelen Yapı ve İnşaat fuarı olan Bauma’da Tırsan olarak yerimizi aldık. 4 dingilli Lowbed ve çimento silobas semi-treyler araçlarımız sergiledik. Bauma 2010 bizim için büyük bir başarıydı. Fuar süresince 850 civarında ziyaretçi ürünlerimizi inceledi ve yeni siparişler aldık” .

Bu yıl 10 kez düzenlenen Carosserie Vakdagen Fuarı Hollanda’nın Hardenberg şehrinde yapıldı. Hollanda’nın önemli Ticari Araç Fuarlarından olan Carosserie Vakdagen bu yılda büyük ilgi gördü.

Fuar süresi boyunca Carosserie Vakdagen toplam 18.227 ziyaretçiyi ağırladı. Fuara önemli ticari araç üreticileri katılırken Tırsan Treyler’de Talson markasıyla yerini aldı. Talson ürünlerinin tanıtıldığı stant ziyaretçiler tarafında büyük ilgi gördü.