Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

Arkas’ın filosu Otokar ile büyüyor

Arkas Ulaştırma, treyler alımında Otokar’ı tercih etti.

Arkas’ın filosu Otokar ile büyüyor



Arkas Ulaştırma, treyler alımında Otokar’ı tercih etti. İşbirlikteliğin ilk adımı olan 14 adet Otokar marka semi-treyler Arkas Ulaştırma’ya teslim edildi. Arkas Ulaştırma Genel Müdürü Cenk Ergen, yeni alımların yıl içerisinde devam edeceğini açıkladı
.

Daha önce de Otokar araçlarını kullanan ve son derece memnun kalan Arkas Ulaştırma’nın genişlettiği filosu için tercihi yine Otokar . Arkas Ulaştırma’ya 14 adet Otokar marka treyler Otokar- Arifiye tesislerinde yapılan törenle teslim edildi.

Otokar-Arifiye tesislerinde yapılan teslimatta 9 adet Konteynır Taşıyıcı ve 5 adet Platform Rulo Taşıyıcı olmak üzere iki ayrı özellikte araç grubu teslim edildi.

Arkas Ulaştırma Genel Müdürü Cenk Ergen, Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Marek Penzo ve Arkas Otomotiv Servis ve Tic. A.Ş. Satış Müdürü Orhan Genel’in yer aldığı grubu, Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı ağırladı. Murat Tokatlı, Otokar’ın günden güne çeşitlenerek gelişen ve büyüyen ürün ailesinin; treyler, otobüs ve zırhlı araç üretiminde teknolojinin en son imkânlarının kullanıldığı üretim tesislerinin; Avrupa’da sayılı firmanın sahip ğu arge imkânlarının; iç ve dış pazarlardaki yükselen Otokar pazar paylarının anlatıldığı kapsamlı bir sunuş yaptı. Sunumun ardından Otokar üretim tesisleri gezildi ve ürünler yakından tanıtıldı.

Arkas Ulaştırma Genel Müdürü Cenk Ergen; “Sektöründe en uzman kuruluşların başında gelen Otokar ile geçmişten gelen işbirliliğinin gelişerek büyümesine vesile olan bu yeni projede birlikte yürümekten mutluyuz. Rakiplerine göre üstün Ar-Ge kabiliyeti sayesinde konusunda öncü kuruluş olmayı başarmış, kaliteye verdiği önemi üretimin her aşamasında titizlikle uygulamasından dolayı, tercihimizin doğruluğunu pekiştirmiştir. Otokar’ın, ihtiyaçların ve beklentilerin günden güne arttığı satış sonrası hizmetler konusunda da gelişerek büyüyen yaygın servis ağı ve hizmet kalitesinden de kça memnunuz” .

Arkas’ın müşteri memnuniyeti yaratarak hizmetler sunduğunu dile getiren Cenk Ergen sözlerine; “Arkas Ulaştırma olarak, müşterilerimizin konteynır karayolu taşımalarındaki beklentilerini hızlı, rekabetçi ve kalıcı müşteri memnuniyeti yaratarak hizmetler sunmak üzere çalışıyoruz. Bu hizmeti en iyi şekilde vermek için de farklı taşımacılık ihtiyaçlarına hitap eden ürünlerine ihtiyaç duyuyoruz. Büyüyen filomuz için, geniş ürün yelpazesi ve ihtiyaçlara uygun çözümler sunan yaklaşımı ve biraz önce belirttiğim özelliklerinden dolayı yine Otokar’ı tercih ettik” diye konuştu.