Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Ankara Un San, 30 adet Serin Damper aldı

Ankara’nın önde gelen firmalarından Ankara Un San A.

Ankara Un San, 30 adet Serin Damper aldı

Ankara’nın önde gelen firmalarından Ankara Un San A.Ş., Serin Treyler’den30 adet Damper Light teslim aldı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Cavcav, “Güvenilir bir markaya yatırım yaptık” .

Serin Treyler 2010 yılı başlarında piyasaya çıkarmış ğu Light modelleriyle müşterisinin hem ergonomik ürüne sahip olmasını hem de kazançlarına kazanç katmalarını sağlamaya devam ediyor.

Araç teslimatlarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, “Bunun en büyük örneği de sektöründe lider Ankara Un Sanayinin teslimatıdır. Bu yatırım sayesinde önceden sıkıntılı bir durum olan nakliyeyi, şimdi tam tersine karlı bir iş dalına çevirmişlerdir. Kendilerine bu yatırım da bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. İlk 5 ay ki satış rakamlarına baktığımız da, sene başın da koyduğumuz hedefin üstünde ğumuzu görmemiz, yeni ürünlerimizin piyasada ne kadar tutulduğunun apaçık bir ispatıdır” .

Ankara Un Sanayi A.Ş.’nin kurucusu ve halen Yönetim Kurulu Başkanı olan ve sektördeki meslektaşları arasında sektörün duayeni olarak tanınan İlhan Cavcav, “Türkiye’nin kalbi olan Ankara’da bir marka olabilmek için çok çabalar sarf ettik. Bu çalışmalarımızda sağlam adımlar atabilmenin sırrı güvenilir insanlarla ve kendini kanıtlamış markalarla çalışmaktan geçtiğini gayet iyi biliriz. Bu teslimatta da diğer yatırımlarımızda ğu gibi ‘güven ve marka’ anlayışımızı karşılayabilecek olan Serin Treyler’i tercih etmeyi uygun gördük. Serin’in üretmiş ğu bu light model sayesinde, sadece undan değil artık lojistikten de kazanmayı öğrendik. Bu yüzden Serin Treylere çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.