Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:26   Güncelleme : 13-11-2014 17:26

Kooperatifin tercihi Tırsan

Bursa çimentonun nakliye işlerini yapan 17 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi, torba çimento taşımalarında kullanmak üzere Tırsan Adapazarı fabrikasında üretilen 5.

Kooperatifin tercihi Tırsan

Bursa çimentonun nakliye işlerini yapan 17 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi, torba çimento taşımalarında kullanmak üzere Tırsan Adapazarı fabrikasında üretilen 5.800 kg boş ağırlığa sahip Kassbohrer marka açık kasayı seçti.

DAF/Tırsan bayii Bursa Ağır Vasıta tarafından 17 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile kooperatif yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine 17 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Haydar Ali Aslan ve 2. Başkan Mevlüt Yıldız ile Bursa Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan ve Satış Müdürü Mehmet Demir katıldı.

17 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Haydar Ali Aslan, alım kararında satın aldıkları treylerlerin boş ağırlıklarının önemli ğu vurgusunu yaptı. Ayrıca bu ürünleri Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında üretiyor olmasın da alım kararlarına etkili ğunu söyledi.

Bursa Ağır Vasıta Sahibi Lokman Koçaslan da törende yaptığı konuşmada satmış kları ürünlerin Bursa’ın Medarı iftarı olan Bursa çimento fabrikasının ürünlerini taşıyan 17 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde kullanılacak olmasının gururunu yaşadığını ifade etti.

15 adetlik siparişin ilk 5 anin teslimatının yapıldığı törende kooperatifin ve üyelerinin DAF ve Tırsan ürünlerine olan güveni vurgulandı. Ayrıca kooperatif üyelerinden Şefik Karaoğlu’na satışı gerçekleştirilen DAF CF 85 410 aracında anahtarı teslim edildi.