Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Tırsan’ın yeni Polonya bayisi Timex

Türkiye’nin önde gelen treyler üreticisi Tırsan, Avrupa’da yeni bir bayilik anlaşması imzaladı.

Tırsan’ın yeni Polonya bayisi Timex

Türkiye’nin önde gelen treyler üreticisi Tırsan, Avrupa’da yeni bir bayilik anlaşması imzaladı. Firma, Timex SA ile yaptığı işbirliği sonucunda Polonya’da satış ve satış sonrası ağını güçlendirdi.

Bayilik sözleşmesi TIMEX SA’nın Varşova merkezinde imzalandı. İmza törenine Tırsan CEO’su Ö. Faruk Tezcan ile TIMEX SA Başkanı Andrzej Krzysztof katıldı

Timex SA., 1942’den bu yana aktif olarak finans, taşımacılık ve sanayi alanında Polonya’nın en tecrübeli ve önemli firmalarından biri. Özellikle semi-treyler satışında önemli deneyimler kazanan TIMEX SA, bu deneyimlerini şimdi Polonya pazarına Tırsan ile yansıtacak.

Tırsan CEO’su Ö. Faruk Tezcan, TIMEX SA’nın Varşova merkezindeki imza töreninde, “Polonya, bizim için Avrupa’nın önemli pazarlarından biri, bu doğrultuda bizi en iyi temsil edecek bir bayiiyle işbirliğine gitmek istedik” .

Tezcan, “Bundan sonraki en önemli adımımız en hızlı şekilde Polonya müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını belirlemek ve bu doğrultuda ihtiyaçları doğru ve ında gidermek olacaktır” diye konuştu.