Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Tırsan, ‘Kimyager’i pazara sundu

Türkiye’nin önde gelen treyler ve tanker üreticisi Tırsan, ürün gamını genişletmeye devam ediyor.

Tırsan, ‘Kimyager’i pazara sundu

Türkiye’nin önde gelen treyler ve tanker üreticisi Tırsan, ürün gamını genişletmeye devam ediyor... Firma, tanker ürün grubuna 2010 yılı içerisinde bir yenisini daha ekledi... Kimyasal madde taşımacılığına yönelik olarak piyasa sürülen Kimyager’de, kalite ve güveni bir arada

Yeni ürün ile ilgili Tırsan’dan yapılan yazılı açıklamada “Kimyasal madde taşımacılığında en önemli unsur olan güvenlik Tırsan Kässbohrer ile birleşince ortaya çıkan sonuç mükemmel oluyor. Piyasa ihtiyaçlarını önceden belirlemek ve beklentileri karşılayacak ürünleri sunmayı kendine ilke edinen Tırsan, yeni araç öncesinde de geniş kapsamlı bir araştırma yürütmüştür. Pazarın ve müşterilerin görüşlerini dikkate alarak, Adapazarı ARGE mühendislerinin de başarılı çalışması sonucunda Kimyager’in 2010 yılının ikinci yarısında piyasaya sunmaya başlamıştır” denildi.

Alman teknolojisi ile üretilen kimyasal madde taşıyıcısı Kimyager’in, tek ve dört bölme opsiyonlarını içerdiği belirtilen açıklamada aracın her bir noktasında Tırsan Kässbohrer kalitesini ve ince işçiliğini görmenin mümkün ğu kayldi.

Tırsan Kässbohrer yenilikçi anlayış ve teknoloji farkını gösteren bir diğer en önemli ayrıntı ise yerli üretim kimyasal madde taşıyıcılarında kullanılan ağır tam şase yerine akıllı tasarım olarak adlandırılan sağlam yarım şase kullanılmış. Bu da rakip ürünlerden çok daha hafif olmasını sağlamakta. “Düşük Kalite Kimyanızı Bozar” sloganı ile piyasaya sunduğu Kimyager ile de düşük profilli araç satın alarak kimyasal madde taşımacılık işinde risk alınmaması gerektiğini vurgulamakta.