Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Lider Gıda, Thermo Kıng’ten şaşmıyor

Yaş sebze ve meyve lojistiğinde 2006 ve 2007 yıllarında Türkiye 1.

Lider Gıda, Thermo Kıng’ten şaşmıyor

Yaş sebze ve meyve lojistiğinde 2006 ve 2007 yıllarında Türkiye 1.si olan Lider Gıda; bünyesinde bulunan araçlarının soğutma sistemlerinde Doğuş Otomotiv güvencesinde olan Thermo King’i tercih etti.

Tarsus, Silifke, Gaziantep, Antalya ve Çanakkale illerinden, Rusya’ya yaş sebze ve meyve ihracatı gerçekleştiren Lider Gıda, araç filosunu yeni nesil Thermo King soğutma sistemlerini tercih ederek güçlendirdi. Thermo King tarafından Lider Gıda’ya satışı gerçekleştirilen 60 adet Thermo King SLX 200-50 ünite, Doğuş Otomotiv Gebze tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Teslimat törenine Lider Gıda Genel Müdürü Şadan Altuntaş ve Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan katıldı.

Lider Gıda Genel Müdürü Şadan Altuntaş, “İzmir Salihli’de 600 dönümlük Türkiye’nin en büyük serasında üretimini gerçekleştirdiğimiz sebze ve meyvelerin yüzde 80’nini ihraç ediyoruz. 2006-2007 ve 2007-2008 yılı yaş sebze-meyve ihracatında Türkiye şampiyonu k. Filomuzda 133 adet soğutuculu treylerimiz bulunuyor. Ürünlerimizin ilk günkü tazeliğini koruyarak müşterilerimize ulaştırılmasında, frigorifik treylerlerimizde kullandığımız soğutucu ünitelerinin kalitesi büyük önem taşıyor. Bazen ürünlerimiz saatlerce sınır kapılarında beklemek zorunda kalıyor. Bu durumda, tek güvencemiz araçlarımızda bulunan soğutma sistemleri oluyor. Sektörde bilinen bir gerçek şu ki; üretim sürecinde kalitenizi ne kadar yüksek tutarsanız tutun; bunu nakliye koşullarınızla destekleyemezseniz, müşterinize ürünlerinizi istediğiniz özelliklerde ulaştırmanız mümkün olmayacaktır. Lider Gıda olarak nakliye koşullarının öneminin bilinciyle, yüksek kaliteli ürünlerimizin nakliyesinde, soğutma sistemleri sektörünün öncü markası Thermo King’i tercih etmekteyiz. Müşterilerimize sunmuş ğumuz ürünlerin kalitesinde, Doğuş Otomotiv güvencesinde olan Thermo King markasının desteği bizler için son derece önemlidir” .

Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan ise Lider Gıda ile işbirliği içinde olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek; “Thermo King markası olarak ihracat şampiyonu olmuş bir firmanın ürünlerinin sevkıyatında markamızı tercih etmesinden büyük mutluluk duymaktayız. Dünya genelinde kalitesini kanıtlamış olan soğutma sistemleri sektörünün öncü markası Thermo King, özellikle gıda maddesi ihraç eden firmalarımız için de referans bir marka olmaktadır” açıklamasını yaptı.

Dünyanın önde gelen soğutma sistemleri markası Thermo King, Türkiye genelinde Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde İstanbul, Bursa, Trabzon, Antalya, İzmir, Denizli, Çorum ve Hatay’da olmak üzere, toplam 8 ilde 9 adet yetkili satıcı ve servis ile hizmet vermekte.