Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Meiller, satış rekoru kırdı

Ağır Ticari araç pazarının büyük daralma yaşadğı 2009 yılının tamamında toplam 135 adetlik satış gerçekleştiren Meiller, 2010 yılında sadece Temmuz ayında gerçekleştirdiği 103 adet satışla rekora koşuyor.

Meiller, satış rekoru kırdı

Ağır Ticari araç pazarının büyük daralma yaşadğı 2009 yılının ında toplam 135 adetlik satış gerçekleştiren Meiller, 2010 yılında sadece Temmuz ayında gerçekleştirdiği 103 adet satışla rekora koşuyor.

159 yıllık geçmişi ile damper sektöründe dünyanın en eski markası ve Avrupa’nın en büyük damper üreticisi olan Meiller, Türkiye pazarında sunduğu ürünleri ile yeni rekorlara koşuyor. Müşteri beklentilerine uygun, yüksek teknoloji ile üretilen dayanıklı ürünleri ile inşaat sektörünün ve nakliyecilerin vazgeçilmez markası olmaya yolunda hızla ilerleyen Meiller, kısa sürede Türkiye’nin en çok tercih edilen damper markalarından biri olmayı başardı.

Meiller, temsil edilmeye başladığı ilk günden bu yana, olumsuz küresel ekonomik koşullara rağmen Türkiye pazarında her yıl pazar payını arttırarak büyümeye devam ediyor. Meiller Damper, 2009 yılının ında gerçekleştirdiği 135 adetlik satışı, 2010 yılında ilk 7 ayda geçerek, gerçekleştirdiği 248 adetlik satış ile bir önceki yılın iki katına yaklaşan bir satış rakamı yakaladı. 103 adetlik Temmuz ayı satış rakamı ile kendi rekorunu kıran Meiller, Türkiye pazarına girdiği günden bu yana bir ay içindeki en fazla satışını gerçekleştirmiş .

Meiller Damper, geçmişten gelen tecrübe ve uzmanlığı ile tüm ağır ticari araç markalarıyla mükemmel uyum sağlayan ürünlerinin yanı sıra üstün kalitesi, müşteri beklentilerine ve pazar koşullarına uygun fiyat ve finansman seçenekleri ile de hizmet verdiği sektörün yükünü hafifletiyor. Türkiye’de sahip ğu 8 adet yetkili satış ve servis noktası ile sürekli müşterilerinin yanında olan Meiller, serviste de satıştaki başarısının sürdürmenin sözünü veriyor.