Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

Krone’de 4. kuşak yönetimde

Dr.

Krone’de 4. kuşak yönetimde

Dr.-Ing. E.h. Bernard Krone, yaklaşık 50 yıldır sürdürdüğü Krone grubu liderliğini oğlu Bernard Krone’ye devretti. “Circus Krone”de gerçekleşen törene yaklaşık 2 bin 400 kişi katılırken, aynı da IAA Fuarında sergilenecek treylerlerin tanıtımı da yapıldı.

100 yılı geçen tecrübesi ile Avrupa’nın en büyük iki treyler üreticisinden biri olan Krone’nin koltuğu Dr. Bernard Krone tarafından oğlu Bernard Krone’ye devredildi. Krone’nin faaliyetlerini sürdürdüğü tüm ülkelerden gelen temsilciler ve basın mensuplarının da katıldığı tören Avrupa’nın en büyük sirki olan “Circus Krone”de yaklaşık 2 bin 400 kişinin katılımı ile yapıldı. Törene Doğuş Otomotiv adına Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv CEO’su Ali Bilaloğlu, Doğuş Otomotiv Krone Genel Müdürü Tolga Senyücel, Finans direktörü Kerem Talih, Satış Müdürü Mert Benli ve Pazarlama Müdürü Çağla Şenkardeş katıldı. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, görevini oğluna devreden Dr. Bernard Krone’ye günün anısı olarak dolma kalem hediye etti.

İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA YANINDA OLACAĞIM

Dr. Bernard Krone, tören alanında yaptığı konuşmada “Şirkette aktif olarak çalışarak geçirdiğim yaklaşık 50 yılsonunda liderliği dördüncü jenerasyona devretme ım gelmişti. Oğlum Bernard’ın şirketimizin bundan böyle gelecekte izleyeceği yolu seçecek olmasından dolayı çok mutluyum. Şüphesiz, tavsiyelerime ihtiyaç duyduğu her an onun yanında olacağım” açıklamasında bulundu. Davetlilere bu özel akşama katılımlarından dolayı teşekkür ederken, “Doğuş Grubu temsilcilerine üst düzey katılımları nedeniyle ayrıca teşekkür ederim. Türkiye’nin üretim yaptığımız ülkeler arasında yer almasından büyük memnuniyet duyuyoruz” diye sözlerine devam etti.

Krone Grubu liderliğini babasından devralan Bernard Krone ise, şirketi güvenilir Krone felsefesine uygun olarak yöneteceğini vurgulayarak “Çalışanlarımızla, müşterilerimizle ve ortaklarımızla dürüst ilişkiler kurup devam ettirmek, üstün kalitede ürünler sunmak ve örnek alınacak yenilikçi gücümüzle sivrilmek istiyoruz. Bunlar on yıllardır sıkı sıkıya bağlı ğumuz ve Krone şirketini bugün treyler sektöründe pazar lideri konumuna getiren kalite değerlerimizdir. Güvendiğimiz üst düzey yöneticilerimiz, Danışma Kurulumuz ve işine kendini adamış personelimizle Krone grubunun konumunu yeni pazarlar ile güçlendirmeye devam edeceğiz” .