Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:29   Güncelleme : 13-11-2014 17:29

As-Star, 5 adet Krone aldı

Rusya’ya başarıyla gerçekleştirdiği tarım ürünleri nakliyesi ile dikkat çeken As-Star Tarım, filosunu büyüterek, dağıtım ağını genişletiyor.

As-Star, 5 adet Krone aldı

Rusya’ya başarıyla gerçekleştirdiği tarım ürünleri nakliyesi ile dikkat çeken As-Star Tarım, filosunu büyüterek, dağıtım ağını genişletiyor. 2010 yılının Mayıs ayında filosuna 11 adet Krone treyler katan As-Star Tarım, 5 adet Krone Coolliner treyler daha filosuna ekledi.

Doğuş Otomotiv Gebze tesislerinden araçlarını teslim alan As-Star Tarım’ın filosundaki toplam Krone treyler sayısı 22 adede ulaştı. Doğuş Otomotiv Bölge Satış Yöneticisi Ömürden Özacar’ın katıldığı törenle araçlarını teslim alan As-Star Tarım yetkilileri yaptıkları açıklamada “Bu yıl için hedeflediğimiz büyüme oranımıza ilk 8 ayda ulaştık. Hiç kuşkusuz bu başarımızda Krone ile gerçekleştirdiğimiz çalışmaların büyük katkısı var. Bugün filomuza 5 adet daha Krone Coolliner treyler katıyoruz. Yılsonuna kadar planladığımız şekilde ilerlememiz durumunda Doğuş Otomotiv Gebze tesislerine birkaç kez daha geleceğiz demektir” açıklamasında bulundular.

Doğuş Otomotiv yetkilileri ise, As-Star Tarım gibi yaş sebze meyve ihracatı ile uğraşan firmaların başarılarına katkıda bulunmaktan çok mutlu klarını belirterek yaptıkları açıklamada “Akdeniz Bölgesi’nden Rusya’ya narenciye taşımacılığı gibi çok zorlu bir nakliye alanında hizmet veren As-Star Tarım’ın kazandığı başarılar Türk narenciyecisinin de önünü açmaktadır. Krone'nin treylerlerinde sunduğu kaliteli ve son teknoloji güvenlik donanımları ise kullanıcısına, rekabette rakipleri karşısında avantaj sağlamaktadır“ ler.