Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:31   Güncelleme : 13-11-2014 17:31

Sektöre Kässbohrer ile girdi

Ankara merkezli Keleşler Demir Çelik, ilk treyler alımında tercihi Kässbohrer’den yana kullandı.

Sektöre Kässbohrer ile girdi

Ankara merkezli Keleşler Demir Çelik, ilk treyler alımında tercihi Kässbohrer’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 2 adet Kässbohrer açık kasa alüminyum kapaklı semi treyleri teslim alarak filosuna ekledi.

Tırsan tarafından Keleşler Demir Çelik şirketine satışı yapılan 2 adet Kässbohrer açık kasa alüminyum kapaklı semi treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Araç teslim törenine Keleşler Demir Çelik şirket yetkilisi Haluk Keleş ile firma personeli ve DAF-Tırsan Satış Temsilcisi Levent Tekin katıldı.

Haluk Keleş ise demir-çelik sektörüne aile işi olarak başladıklarını ve daha büyük işlere imza atmak için 2007 yılında Keleşler Demir Çelik’i kurduklarını söyledi. Firmalarına ilk treylerleri aldıklarını kaydeden Keleş, “İlk alımımız ğu için çok araştırma yaptık. Kässbohrer’i tercih etmemizde en büyük etken araçların sağlamlığı ve kalitesi ” .

AİLE ŞİRKETİ

Demir-çelik sektörüne aile işi olarak başladıklarını söyleyen Haluk Keleş,”Şirketimiz bir aile şirketidir. Demir çelik işi babadan gelme mesleğimizdir. Baba mesleğini uzun yıllar daha küçük işletmelerde icra ettik. Çocukluğumuzdan beri içinde bulunduğumuz bu sektörden elde ettiğimiz teknik birikimler sonucunda artık küçük işletmelerden alım-satım yapmak yerine bu işi büyük bir organizmaya dönüştürmeye karar verdik. Böylelikle ortaya Keleşler Demir Çelik gibi büyük işlere imza atan bir şirket çıktı” açıklamasını yaptı

KÄSSBOHRER’E TALEP ÇOK FAZLA

DAF-Tırsan Satış Temsilcisi Levent Tekin, nakliyecilik sektöründe semi-treyler kullanımının öneminin arttığını dile getirdi. Tekin, “Özellikle açık kasa Kässbohrer ürünümüze talep çok fazla. Semi treyler, yükün sağlıklı ve ekonomik taşınmasında önemi çekiciden daha fazla. Aracınızın yakıt sarfiyatını, yol tutuşunu kısaca güvenliği ve ekonomisini semi treyler etkiliyor. Kässbohrer üretmiş ğu sağlam, kaliteli, güvenli ve ekonomik ürünlerle müşterilerinin güçlü ve güvenilir çözüm ortağı olmaya devam edecektir” diye konuştu.