Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Panpet’in tercihi Serin

Kayseri Şeker bünyesinde taşımacılık faaliyetlerini yürüten Panpet Petrol Taşımacılık A.

Panpet’in tercihi Serin

Kayseri Şeker bünyesinde taşımacılık faaliyetlerini yürüten Panpet Petrol Taşımacılık A.Ş. yeni araç yatırımlarında Serin Treyleri tercih etti. Firma, Serin Treyler’den 25 adet Damper Large treyler teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Panpet Petrol Taşımacılık A.Ş.’ye satışı yapılan 25 adet Damper Large treyler, Serin Treyler’in merkezinde düzenlenen tören ile firma yetkililerine teslim edildi.

Kaliteli ürünü uygun fiyata satın aldıklarını dile getiren Panpet Petrol Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tahir Durmuş, “2010 yılında tüm sektörlerde ğu gibi bizim sektörümüzde de büyük bir canlanma söz konusu. Bu canlanma sayesinde oluşan açığı kapatmak adına yatırımlarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Bu yatırımların başında yer alan dorse ihtiyacımızı daha önceden yapmış ğumuz araştırmalar ışığında kaliteli bir markayı hesaplı alabilinecek tek adresin Serin ğunu fark ettik ve Serin Treyler’le anlaşmayı uygun gördük. Bu tercihimizin de ne denli doğru ğunu bu teslimatta gördük. Umarım bu gibi verimli çalışmalarımız artarak devam eder” .

Serin Treyler Yönetim Kurulu üyesi Recep Serin ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Serin treylerin kuruluşundan bu güne kadarki geçen süre içerinde treylerlerde kalitenin diğer adı Serin olmuştur ve her geçen gün bu tanınırlığını arttırarak devam etmektedir. Bunun en güzel örneği, bizleri tercih ederek 25 adetlik yatırım yapan Panpet Petrol Taşımacılık A.Ş.’ye yapmış ğumuz teslimattır. Bu denli kendi sektörünün öncüsü konumundaki bir firma ile çalışmaktan kça memnunuz.”