Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:32   Güncelleme : 13-11-2014 17:32

Krone VIP Teknolojisine büyük ödül

Sunduğu yenilikler ile lojistik sektörünün tercih ettiği marka olarak ön plana çıkan Krone, bu çalışmalarının meyvesini “Treyler Yenilik” ödülünü aldı.

Krone VIP Teknolojisine büyük ödül

Sunduğu yenilikler ile lojistik sektörünün tercih ettiği marka olarak ön plana çıkan Krone, bu çalışmalarının meyvesini “Treyler Yenilik” ödülünü aldı.

Treyler sektöründe müşterilerine en son teknolojiye sahip yenilikleri sunan markalar uzun vadede ayakta kalıyor. Bu bilinç doğrultusunda hareket eden Krone’nin rakiplerinden farklılaşan yüksek teknolojisi ödüllendirildi.

Krone’nin yeni akıllı soğuk zincir taşımacılığı çözümü Duoplex VIP (Vakumlu Yalıtım Paneli) frigorifik treyler modeli ödüle hak kazandı. Yeni treyler modeli konvansiyonel modellere kıyasla yükleme alanındaki ısıyı düşürmek için yüzde 25 daha az enerji harcayıp çevreyi korurken, işletme masraflarını da ciddi anlamda azaltıyor.

Ödülü, yarışma komite yetkililerinin elinden alan Krone Tasarım ve Geliştirme Müdürü Uwe Sasse “Dondurulmuş gıda taşımacılığında, izolasyon kalitesi hiç olmadığı kadar önem taşıyor. Bunun bilinci ile nakliyecilerimize VIP sistemiyle geleceğin teknolojisini sunuyoruz. Aldığımız ödüller Krone şirket felsefemizin altını çizmekle kalmıyor, Krone'nin Avrupalı treyler üreticileri arasında yenilikçi bir lider ğunu da kanıtlıyor” açıklamasında bulundu. Yedi kategoride verilen ödüllerde Krone, Treyler Yenilik Ödüllerin‘de diğer rakipleri arasından sıyrılarak 1 adet birincilik, 2 adet ikincilik ödülü aldı.

Vakum ile izole edilmiş panel anlamına gelen VIP, soğutuculu kasalarda yeni bir izolasyon tekniği içeriyor. VIP, ısıyı çok iyi izole eden paneller, yüksek bir yalıtım elde ediyor. İzolasyon panelinin çekirdeği pres edilmiş tozdan oluşuyor. Toz çekirdeği özel bir süreçten geçirilerek, dayanıklı folyo içine yerleştirilerek havasının alınması için vakumlanıyor. Bu panel vakumları kasaya monte edilerek yüzde 25’e varan oranlarda yalıtım ve izolasyon sağlıyor.