Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:33   Güncelleme : 13-11-2014 17:33

TREDER ve TÜV SÜD’ün ilk sertifikası Tırsan’ın

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) ve TÜV SÜD Türkiye’nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında ‘Kalite ve Güvenlik’ sertifikasının ilk sahibi Tırsan oldu.

TREDER ve TÜV SÜD’ün ilk sertifikası Tırsan’ın

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) ve TÜV SÜD Türkiye’nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında ‘Kalite ve Güvenlik’ sertifikasının ilk sahibi Tırsan . Tırsan, bu belgeyle birlikte nakliyecilere sunduğu ürünlerinin kalitesini bir kez daha ispatlamış .

Kalite ve Güvenlik sertifikası ile birlikte Tırsan, ürettiği ürünlerde TREDER ve SÜV SÜD’ün logolarını da kullanmaya hak kazandı.

Tırsan Treyler AŞ İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, “TREDER üyeleri arasında gönüllülük ilkesine göre yürütülen proje kapsamında kalite ve güvenlik sertifikasına ilk hak kazanan firma olmaktan dolayı son derece memnunuz. Kalite ve güvenlik konusundaki başarımız bir kez daha tescillendi” .

Proje kapsamında TÜV SÜD Türkiye tarafından denetime tabi tutulduklarının altını çizen Yılmaz, “Tırsan bu denetimden başarıyla geçerek, üretim ve kalite kriterleri değerlendirmesiyle birlikte mevzuatlara uygun ürün ürettiğini ve bu üretimin sürekli kontrol altında ğunu bir kez daha ispatlamıştır. Üretim ve kalite süreçlerinin değerlendirmesi, belirlenen kriterleri sağlayan firmaların ürettikleri araçlarda kalite ve prestij simgesi olan TREDER-TÜVSÜD logosunu, firmaya özel seri numaraları kullanmaya ilk Tırsan hak kazandı. Sektörümüzde öncülüğümüzü bu konuda da sürdürmekten dolayı son derece mutluyuz” açıklamasını yaptı.

PROJENİN AMACI KALİTELİ ÜRETİM

TREDER Yönetim Kurulu’nun ortaklaşa yürütülen proje kapsamında üyelerinin ürettikleri treylerlerin, kalite seviyelerini göstermek ğunu dile getiren Yılmaz, bu sayede üretimi uygun olmayan ve haksız rekabete neden olan üretim ortamlarını ortadan kaldırmak ve imalat kalitesini geliştirmek ğunu söyledi.

Yılmaz, “Otomotiv sektöründe bir otorite olarak kabul edilen, test ve denetim sonuçları tüm dünyada itibar gören Alman menşeli bağımsız denetleme kuruluşu TÜV SÜD ile birlikte, TREDER üyelerinin ürünlerinin gönüllük modeli çerçevesinde üretim süreçleri ve araçları teknik olarak incelenerek mevcut durum raporlanacak. Bunu, Tırsan gibi kaliteden ödün vermeden üretim yapan firmaların sertifika ile başarısını ödüllendirmesi açısından çok önemsiyoruz” diye konuştu.