Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:34   Güncelleme : 13-11-2014 17:34

6 milyon Euro yatırım yaptı, 15 milyon daha planlıyor

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından ve bünyesinde inşaat, dış ticaret ve lojistik hizmetlerini barındıran Kılıç Group, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

6 milyon Euro yatırım yaptı, 15 milyon daha planlıyor

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından ve bünyesinde inşaat, dış ticaret ve lojistik hizmetlerini barındıran Kılıç Group, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2010 yılında toplam 6 milyon Euro yatırım yapan firma, 50 adet çekici ve 50 adet treyler teslim alarak filosunu güçlendirdi. Kılıç Group Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Kılıç, “2011 yılında 15 milyon depo yatırımı ve 150 adetlik filo yatırımı planlıyoruz” .

Merkezi Mersin’de bulunan Kılıç Group, treyler yatırımında Tırsan’ı tercih etti. Firma, Tırsan Treyler A.Ş.’den tek partide 50 adet Maksima treyler teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Kılıç Group’a satışı yapılan 50 adet Maksima treyler, Samandıra tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Kılıç Group Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Kılıç, Tırsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun katıldı.

Nejdet Kılıç, “Grubumuz bünyesinde inşaat, dış ticaret ve lojistik şirketleri bulunmaktadır. Tırsan’dan teslim aldığımız treylerlerle birlikte araç parkımızda 250 adet çekici ve 250 adet treyler olmak üzere toplam 500 adetlik filoya ulaştık. Tırsan’ı tercih etmemizdeki en büyük neden ise servis ağının iyi ve 2.el değerini korumasıdır. Tırsan altın bilezik gibidir. Satmak istediğinizde elinizden en kolay yüksek değere çıkan araçtır. Filomuzda bulunan 250 adet araçtan 135 a Tırsan markadır” .

150 ADET DAHA TIRSAN ALACAĞIZ

2011 yılı yatırım programından da bahseden Nejdet Kılıç, şöyle devam etti: “Şuanda teslim aldığımız araçları gurubumuz bünyesinde bulunan Merbil şirketimize aldık. Bu şirketimizdeki araç filomuzun da 200 adet olmasını planlıyoruz ve 2011 yılında 150 adet treyler ve 150 adet çekici alımı yapacağız. Orta doğu ve Avrupa taşımacılığı yapıyoruz. Ortadoğu’da ağırlı ğumuz ülke ise Irak. Erbil’de inşaat firmamız vardı. 2002 yılında kuruldu. Biz onu lojistiğe çevirdik. Kılıç Grup olarak; Dış ticaret, lojistik ve inşaat alanlarında uzmanlaştık. Yine 2011 yılında Mersin Lojistik Köy’ünde 2 tane parselimiz var. Onun çalışmalarına ağırlık vereceğiz. 2011 yılındaki yatırım bütçemiz ise 15 milyon Euro.”

DOSTLUĞUMUZ UZUN YILLARA DAYANIYOR

Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise şöyle konuştu: “Nejdet Kılıç’la hem dostluğumuz hem de iş birlikteliğimiz uzun yıllara dayanıyor. UND’de bir dönem beraber çalıştık. Ayrıca böyle büyük bir siparişi bir seferde verdiği içinde kendisine teşekkür ediyoruz. Kılıç Group’un yeni lojistik şirketi Merbil’e 50 adetlik teslimat yapıyoruz. Kılıç Group başta olmak üzere Aralık ayında rekor kırmamızı sağlayan tüm nakliyeci dostlarımıza teşekkür ederim. 2011 yılında aylık 500 adetlik teslimat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Tırsan’ın kalitesi, ürünlerinin sağlamlığı bu hedefe ulaşmamızı sağlayacaktır. Kılıç Group ile yıllardır birlikte çalışıyoruz. Müşterilerimize dostluğumuza da gösteriyoruz. Tırsan markasını bir kez tercih eden başka bir markaya gitmez.”