Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:36   Güncelleme : 13-11-2014 17:36

Tırsan Frigo’nun ilk talibi Turan Denizler

Tırsan Treyler’in 1995 yılında ilk montaj Frigorifik aracını satın alan sektörün duayeni Turan Denizler, tanıtımı yapılan Tırsan Frigo’yu yakından inceledi ve tam not verdi.

Tırsan Frigo’nun ilk talibi Turan Denizler



Tırsan Treyler’in 1995 yılında ilk montaj Frigorifik aracını satın alan sektörün duayeni Turan Denizler, tanıtımı yapılan Tırsan Frigo’yu yakından inceledi ve tam not verdi. Turan Denizler, “Çetin Nuhoğlu ve ekibi bu araç için her şeyi yapmış. Bize bir şey bırakmamış. Her Tırsan’ın ilk aracı benim olmuştur ve bu araca da talibim”
.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Frigo’yu, Turan Denizler ile birlikte tanıttı. Tırsan’ın geçmiş yıllarda ilk frigo aracı Denizler’e sattığını açıklayan Nuhoğlu, “1995 yılında yurtdışından ithal edip, burada montajını yaptığımız ilk aracımızı Turan Denizler’e sattık. Gözü kapalı aracımızı alan Turan Denizler, aracın performansından kça memnun kaldı ve bizleri de mutlu etti” .

ŞOFÖRLERİMİZ BİLE TIRSAN DİYOR

Balık ve dondurulmuş gıda nakliyesi yaptıklarını dile getiren Turan Denizler, “Aracı çok beğendik. Zaten biz daha önceki aldığımız araçlardan da çok memnunduk. 2000 senesinde burada monte ettikleri araçlarda hala firmamızda çalışıyor. Şoförlerimiz bile bu markanın araçlarını istiyorlar. Bu araçlar fazla yakıt yakmıyor. Yeni arabayı henüz kullanmadık ama en büyük mesele biz yurt dışından da frigo araç getiriyoruz. Getirdiğimiz Frigo araçların kenarları bile yok, biz burada monte ettiriyoruz. Ama Çetin Bey bunların hepsini gördü, etti eyledi. Bu araçta bizim hiçbir şey yapmamıza gerek yok. Kendisi her şeyi hazırlamış zaten. İlk aracı yine biz alacağız. ‘Bize verin’ k. Fiyatı belli değil. ‘Biz aracı alıyoruz’ k alacağız. Fiyat konusunda aramızda teklif bile olmaz. Şimdiye kadar fiyat konuşmadık. Tırsan’ın bize en iyi abayı yapacağını tabi biliyoruz bunun içinde Tırsan’da fiyat konuşulmaz” .

BİZ DOSTLUĞUMUZU ORTAYA KOYARIZ

Tırsan’ın sadece araç satmadığını ve dostluğunu da ortaya koyduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise şöyle konuştu: “Bu araba bir tur atacak. Dolaşacak. Bölgelere gidecek. Turan Bey’e vereceğiz araba fabrikadan çıkıyor. Dostlarımız arasında fiyat konuşmayız. Biz sadece araç satmıyoruz, dostluğumuzu ortaya koyuyoruz.”

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com