Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:36   Güncelleme : 13-11-2014 17:36

Ayşenur Nuhoğlu: hedef 300 araba

Tırsan Stratejik Planlama Yöneticisi Ayşenur Nuhoğlu, Tırsan Frigo için hatırı sayılır sipariş aldıklarını ve bu siparişleri ise en kısa sürede teslimata dönüştüreceklerini açıkladı.

Ayşenur Nuhoğlu: hedef 300 araba

Tırsan Stratejik Planlama Yöneticisi Ayşenur Nuhoğlu, Tırsan Frigo için hatırı sayılır sipariş aldıklarını ve bu siparişleri ise en kısa sürede teslimata dönüştüreceklerini açıkladı. Ayşenur Nuhoğlu, “Hedefimiz yüzde 30 pazar payıyla 300 adet araç satışı” .

Tırsan Treyler’in Konya servis açılışının ardından Tırsan Frigo’nun Türkiye turuna çıkacağını kaydeden Ayşenur Nuhoğlu, “Roadshow’umuz Gaziantep’ten başlayacak. Mersin, Hatay ve Antalya tanıtımlarının ardından da aracımız belli bayilerimizin lokasyonunda sergilenecek” ifadesini kullandı.

Tırsan Firgo ile 2011 yılında hedeflerinin yüzde 30’luk pazar payı ğunun altını çizen Ayşenur Nuhoğlu, “Bu yıl pazarın 1000-1200’lü adetlerde olacağını öngörüyoruz. Frigorifik araç pazarında patlama var. Toplada yüzde 30’luk pazar payı hedefliyoruz. Bu da 300 adetlik bir araç satışı demektir. Son yıllarda ısı kontrol taşımacılığında büyük gelişmeler var. Türkiye’de 2-3 yıldır belli şirketlerin bu konuda uzmanlaştığını görüyoruz. Önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde ise; bu segmentin daha da profesyonelleşeceğine inanıyoruz. Türkiye’nin ticaretinin daha çok Orta Doğu’yla da gelişmesinin ardından o taraflarda da bir talep artışı olacağını tahmin ediyoruz”

SÜPRİZLERİMİZ OLACAK!!!

Tırsan Frigo’nun bir ilk ğunu ve önümüzdeki yıllarda bu konuda nakliyecilere sürpriz araçlar sunacaklarının sinyallerini veren Ayşenur Nuhoğlu, “Uzun soluklu bir projemizdir ve ürünümüze gerçekten çok güveniyoruz. Bu daha ilk. Tırsan bu konuda gerekli yatırımları yaptı ve ilerisinde de sürprizlerimiz olacak. Frigo aracımız için hatırı sayılır sipariş aldık ve bu siparişlerimizi en kısa sürede teslimata dönüştüreceğiz” diye konuştu.

Bu ürünümüz için bütün nakliyecileri düşündük” diyen Ayşenur Nuhoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Uluslararası olsun, yurt içi olsun hepsini kapsayacak bir ürün geliştirdik ve pazara sunduk. İlk etapta Türk nakliyecisini öngördük ve onun içinde uzun süreli bir Ar-Ge çalışması yapıldı. Avrupa’daki yol şartları, Türkiye’deki yol şartları ve Orta Doğu’daki yol şartları göz önünde tutularak tüm sektörü kucaklayacak bir ürün geliştirdik. Hem İtalya hem de Almanya’da gerekli testleri yapıldı. Ve ürünümüzün sonuna kadar arkasındayız.”

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com