Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

Hem Tırsan, Hem Gelecek, ilk aracı teslim etti

Tırsan Treyler’in Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge bayii Gelecek Otomotiv, ilk araç teslimatını bölge firmalarından Habur Petrol’e yaptı.

Hem Tırsan, Hem Gelecek, ilk aracı teslim etti

Tırsan Treyler’in Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge bayii Gelecek Otomotiv, ilk araç teslimatını bölge firmalarından Habur Petrol’e yaptı. Tırsan Treyler’in ilk frigorifik aracını teslim alan firma sahibi Hacı Sarıyıldız, “Yıl içerisinde 15 aracı daha filomuza dahil edeceğiz” .

Gelecek Otomotiv tarafından Habur Petrol’e satışı yapılan ilk Tırsan Frigo, bayiinin Diyarbakır tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Habur Petrol Firma Sahibi Hacı Sarıyıldız, Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve treylerden sorumlu Genel Müdürü Hamdi Yüncü katıldı.

Tırsan ürünlerini ilk olarak 1995 yılında kullanmaya başladıklarını dile getiren Habur Petrol firma sahibi Hacı Sarıyıldız, “Cizre merkezli nakliye firmasıyız. Frigo ve semi treylerden oluşan 40 adetlik araç parkımız var ve Irak’a nakliye yapıyoruz. İlk olarak 95 yılında Tırsanla tanıştık ve uzun yıllar bu markanın ürünlerini kullandık. Daha sonra imkanlarımız dahilinde başka bir markaya yönelmek zorunda kalmıştık. Bugün ise Tırsan’ın frigorifik araç pazarına sunduğu ilk ürünü almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Reklam yapmaya gerek yok, Tırsan zaten reklamdır. Tırsan, pazara sunduğu araçlarla kendisini hep konuşturuyor. Tırsan’ın ilk aracını almamızda iki önemli faktör var. Bunlardan bir tanesi Tırsan’ın tecrübeli bir firma olmasıdır. İkincisi ise Hekim Bey de dostumuzdur. Bu iki faktör bir araya gelince bizde gözümüz kapalı Frigo aracımızı teslim aldık. Bunun arkası gelecek. Yıl içerisinde 15 aracı filomuza katmayı planlıyoruz” .