Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

Öz Trans, 100 adet treyler aldı

Serin Treyler’in geliştirmiş olduğu Damperli Light Treyler modelleri, firmalardan yoğun talep görüyor.

Öz Trans, 100 adet treyler aldı

Serin Treyler’in geliştirmiş ğu Damperli Light Treyler modelleri, firmalardan yoğun talep görüyor. Son olarak İskenderun’un güçlü firması Öz Trans, 100 adet Damperli Light Treyler teslim aldı.

Yurtiçi ve uluslar arası taşımacılık alanında önemli firmalardan Öz Trans, Serin Treyler’in ürünleriyle büyüyor. Sadullah Özkan ve Yusuf Dönmez’in ortak ğu Öz Trans Uluslararası Nakliyat, 100 adet Damperli Light Treyler teslim aldı. Teslimat törenine Serin Treyler’den Stratejik Pazarlama yetkilileri Abdullah Sürmeli ve Rüstem Dağ katılırken, Öz Trans firma ortağı Yusuf Dönmez’in yanı sıra firma yetkilisi Mehmet Özkan da katıldı.

2011 yılı içerisinde nakliyecilik sektörünün hızlı bir yıl yaşayacağını tahmin ettiklerini dile getiren Dönmez, sektördeki bu canlılığın devam etmesi sayesinde yatırımlarının da artarak devam edeceğini söyledi. Yusuf Dönmez, “Nakliyecik sektöründe çok eskilere dayanan bir tecrübemiz var. Bu tecrübelerimiz sayesinde yük taşımacılığında kullanılacak treylerlerin dayanıklılık, esneklik ve hafiflik kriterleriyle birlikte maksimum yük taşıma kapasitesine sahip olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden yatırımlarımızda üretimini yapmış ğu tüm ürünlerinde yıllardır bu kriter ve özellikleri barındıran Serin Treyleri tercih ediyoruz” .

2010 yılı başlarında piyasaya sunulan ve hafifliği sayesinde fazla yük taşıma kapasitesine sahip olan Damperli Light Treylerin beklentilerin üzerinde bir rağbet gördüğünü ifade eden Abdullah Sürmeli, “Öz Trans Uluslararası Nakliyat, firmasına yapmış ğumuz bu teslimat, 2011 yılı içerisinde bu ürünümüze olan rağbetin kat ve kat artarak devam edeceğinin bir göstergesi olmuştur. Ayrıca 2011 yılında sektörümüzün gerek iç satışta gerekse ihracatta hareketli bir yıl yaşayacağını tahmin ederek hem üretim kapasitesi çalışmalarımıza hem de Ar-Ge çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz” diye konuştu.