Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Ulusoy, 30 adet Fruehauf aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ulusoy Lojistik, Otokar treylerlerini tercih etti.

Ulusoy, 30 adet Fruehauf aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Ulusoy Lojistik, Otokar treylerlerini tercih etti. Otokar, sipariş edilen 20 adet Otokar-Fruehauf Euroslider ve 10 adet Otokar-Fruehauf Iceliner semitreyleri, Ulusoy Yenibosna tesislerinde düzenenlenen törenle teslim etti.

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy ve Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı’nın katıldığı törende konuşma yapan Alican Ulusoy, Otokar’dan teslim aldıkları 30 treyler ile filolarındaki araç sayısını yüzde 15 oranında artırdıklarını söyledi. Alican Ulusoy, “Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding olarak hizmet ağımızda tüm Avrupa ve Türkî Cumhuriyetler yaygın olarak bulunuyor. Yaptığımız yatırım öncesinde kça iyi bir hazırlık ve araştırma dönemi geçirdik. Çalışma, bizzat satın alma direktörlüğümüz tarafından çok titiz bir şekilde yürütüldü” .

Otokar treylerlerini tercih etme nedenleri hakkında bilgi veren Ulusoy, “Bu süreçte Otokar fabrikasını ziyaret ettik, üretim, Ar-Ge, kalite ve satış sonrası hizmetler konusunda detaylı paylaşımlarda bulunduk. Otokar-Fruehauf markasının bizim için çok doğru bir tercih ğunu düşünüyoruz. Üstün Ar-Ge kabiliyeti, üretim teknolojisi, ürün kalitesi, güvenilirlik, yaygın servis ağı ve yüksek 2. el değeri gibi unsurlar bizim Otokar’ı tercihimizde önemli rol oynadı” diye konuştu.

Otokar Satış Müdürü Murat Tokatlı ise yaptığı konuşmada Otokar’ın tasarımda, teknolojide ve üretimde ticari araçların öncü markası olması nedeniyle lojistik şirketlerinin tercihi olmaya devam ettiğini söyledi. Murat Tokatlı, “Türkiye’nin en deneyimli ve büyük lojistik firmalarından biri olan Ulusoy Lojistik’in tercihi Otokar . Üstün ve tescilli Ar-Ge kabiliyetimiz ile müşteri taleplerine göre bir terzi ustalığı ile dizayn ettiğimiz treylerlerimiz ile müşteri beklentilerini tam olarak yerine getiriyor olmamız en başta gelen tercih edilme sebeplerimizden bir tanesi. Filosunu Otokar-Fruehauf ile genişleten Ulusoy Lojistik’in tercihinden ve Otokar markasına duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum” .