Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

BKM Lojistik, 10 adet Fruehauf aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından BKM Lojistik, tercihini Otokar semi-treylerlerinden yana kullandı.

BKM Lojistik, 10 adet Fruehauf aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından BKM Lojistik, tercihini Otokar semi-treylerlerinden yana kullandı. BKM Lojistik’in İstanbul’daki tesislerinde yapılan teslimat töreniyle 10 adet Otokar-Fruehauf Mega Euroslider, şirketin filosuna eklendi.

BKM Lojistik’in İstanbul’daki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı ve Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı katıldı. 

EN UYGUN ARAÇLARI SUNUYORUZ

Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, lojistik alanında Türkiye’nin önde gelen firmalarından BKM Lojistik ile çalışmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi. Tokatlı, “BKM Lojistik ile işbirliğimizin devamını diliyoruz. Otokar’ın semi–treyler alanındaki gücünü ve kalitesini Türkiye’nin önde gelen firmaları da yaptıkları tercihlerle gösteriyor. Otokar-Fruehauf ile öncelikli hedefimiz, müşteri memnuniyetini sürekli kılmak ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun araçları sunmak. BKM Lojistik firmasına teslim ettiğimiz treylerlerin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” .

İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı ise, yeni yatırımlarıyla sektörde sağlam adımlarla ilerlediklerini kaydederek şunları söyledi: “Filo genişletme çalışmalarımız çerçevesinde tercihimizi Otokar-Fruehauf Mega Euroslider’dan yana kullandık. Bu süreçte Otokar fabrikasını ziyaret ettik ve tüm araçların üstün Ar-Ge desteği ile üretildiğini, kalite değerlerinin herşeyin önünde tutulduğunu gördük. Yaygın ve etkin servis hizmet desteğini birebir gözlemledik ve doğru tercihin Otokar-Fruehauf ğuna karar verdik. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimizin gelişerek büyüyeceğine inanıyoruz.”