Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Sahibinden Satılık Kamyon üstü Frigo!

Günay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Halef Günay, Schmitz tarafından Dubai’deki bir projeye özel olarak üretilen, ancak projenin bazı nedenlerden dolayı askıya alınmasıyla Dubai’de bekletilen kamyon üstü frigorifik kasaları ithal ederek Türkiye’ye getirdi.

Sahibinden Satılık Kamyon üstü Frigo!

Günay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Halef Günay, Schmitz tarafından Dubai’deki bir projeye özel olarak üretilen, ancak projenin bazı nedenlerden dolayı askıya alınmasıyla Dubai’de bekletilen kamyon üstü frigorifik kasaları ithal ederek Türkiye’ye getirdi.

Kamyon üstü frigorifik kasaları tesadüfen Dubai gezisi sırasında fark ettiğini açıklayan Halef Günay, “Schmitz bu kasaları Dubai’de bir firmanın özel projesi için üretmiş. Ancak kasaları teslim alan firma, ekonomik kriz nedeniyle projeyi durdurmuş. Bende araçları tesadüfen bir gezi sırasında fark ettim ve mesleğim gereği araçları yakından inceledim. Araçların üstün özelliklerle donatıldığını görünce, firma yetkilileri ile irtibata geçtim ve hiç kullanılmamış 44 adet kamyon üstü frigorifik aracı ithal ederek Türkiye’ye getirdim. Burada ihtiyacı olan sektör mensuplarının hizmetine sunacağım” .

4 ADET SATILDI!!!

Araçların piyasa değerinin 60 bin Euro ğunu açıklayan Halef Günay, nakliyeci dostlarına bu araçları 80 bin TL’ye vereceğini söyledi. Toplu alımlarda bir miktar daha ıskonto uygulanabileceğinin de altını çizen Günay, talep edilmesi durumda kamyon üstü kasaları kiraya da vereceklerini açıkladı. 44 adet ithal ettikleri araçlardan şuana kadar 4 anin satışını gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Günay, bu araçlarla ilgili trafik tescilde hiçbir sorun yaşamadıklarının da altını çizdi.

2 YIL GARANTİ

Halef Günay, “Kamyon üstü kasanın genişliği 2.46, iç uzunluğu 7.50, iç yüksekliği ise 2.40’dır. Üzerindeki motor Carrier Transicold 350’dir. Bu motorun Türkiye’deki karşılığı ise Supra 950’dir. Araç, dış tropikal iklim için sahra şartlarına göre üretilmiştir. Dışarısı 60-70 derece olsa bile -10’ları gören bir motordur. Carrier’in Türkiye distribütörü Temsa’dır ve bu araçlar hiç kullanılmadığı için buradaki satışımızdan dolayı uzatılmış bir yıl garantisi vardır. Kasaya ise Günay Otomotiv olarak 2 yıl garanti veriyoruz” .

EVLADİYELİK KASA!!!

“Kasa Schmitz. 2 tonluk folkliftlerin çıkıp inmesi için üzerinde Newholland asansör vardır” diyen Halef Günay, şöyle devam etti: Kasada uzaktan kumandalı ara ve yatay bölmeler mevcut. Bu sayede kasa içinde 4 ayrı bağımsız bölüm elde etme ve 4 ayrı iklimlendirme yapılabiliyor. Ünite üzerinde KDV dahil bizim buradaki fiyatımız 80 bin TL’dir. Talep eden arkadaşımız kamyonunu buraya gönderecek ve bu fiyata montajı yapılmış, soğutucusu çalıştırılmış halde teslim edeceğiz. Market, süt ürünleri, et ürünleri ve gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalara uyacak bir kasadır. Münferit olarak biz şuana kadar 4 adet sattık. Trafik tescilinde hiçbir sorun yaşamadık. Şuanda Kullanıcı da memnun. Tek tek de verebiliriz. Toplu halde biraz daha ıskonto yapabiliriz. Bizim ürünümüz bu. Ha arkası var mı? Yok!. Şuanda 40 tane verilecek. Alan, bir defa kesinlikle bunun bir benzeri olmayan bir ürün diye alacak. Fiyat avantajı inanılmaz derecede var. Kaliteli bir kasa. Sektörde olanların deyimiyle evladiyelik. Alan 15-20 sene çok rahatlıkla kullanacak.”

İRTİBAT İÇİN:
Günay Otomotiv
İskenderun Yolu Üzeri 7.Km
Bereket Günay İş Merkezi Antakla
Tel: (0326) 285 66 00