Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Tırsan, Avrupa’da yükseliyor

Avrupa’nın ilk 3 semi-treyler üreticisinden biri olmayı hedefleyen Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan’ın Kässbohrer markası, Alman Lojistik ve Transport dergisi Verkehrsrundschau'nun yayınladığı marka bilinirliği anketinde, puanını geçtiğimiz yıla göre %11.

Tırsan, Avrupa’da yükseliyor

Avrupa’nın ilk 3 semi-treyler üreticisinden biri olmayı hedefleyen Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan’ın Kässbohrer markası, Alman Lojistik ve Transport dergisi Verkehrsrundschau'nun yayınladığı marka bilinirliği anketinde, puanını geçtiğimiz yıla göre %11.3 arttırarak marka bilinirliğini en çok arttıran firma . Ayrıca 10 araç ve altı filoları kapsayan şirketler arasında da %91,9 tanınma oranına ulaştı.

Almanya’da ağır ticari araç ve lojistik sektörü dergileri arasında saygın bir yere sahip olan Verkehrsrundschau dergisi, her yıl yaptığı marka bilinirliği anket çalışmasının sonuçlarını açıkladı. Verkehrsrundschau dergisinin Image-Ranking 2011 dosya çalışmasında ticari araç sektöründe çekici, treyler, hafif ticari araç, servis ve kiralama hizmeti vs kategorilerde en iyi tanınan markalar seçildi.

TNS-Emnid Pazar Araştırma Şirketine yaptırılan ve lojistik sektörü ile endüstri-sanayi alanlarında faaliyet gösteren 400 uzmanın yanıtladığı anketin sonucunda Kässbohrer, marka bilinirliği sıralamasında geçen yıla göre 3 basamak birden yükselerek 8. sırada yer aldı. Almanya genelinde yapılan araştırmaya göre, Kässbohrer geçtiğimiz yıla kıyasla puanını % 11,3 arttırdı ve 661 puana ulaştı. 10 araç ve altı filoları kapsayan şirketler arasında da %91,9 tanınma oranına ulaşarak marka bilinirliğini en çok arttıran şirket .

Tırsan, 1893 yılında kurulan Kässbohrer’in 2002 yılında tanker ve silo fabrikasını markası ve tüm teknik altyapısı ile satın almış olup, o günden bu yana Adapazarı fabrikasında hem Türkiye pazarına hem de ihracata yönelik tanker ve silobas araçlar imal etmektedir. Kässbohrer, başta geleneksel pazarı Almanya olmak üzere, Avrupa Birliği’nde geçerli olan mevzuata tam uyumlu araçlar üretmektedir. Bunlar, taşıt araçları ile ilgili genel Avrupa direktiflerinin yanında, Basınçlı Araçlar Direktifi 97/23/EC ve Tehlikeli Maddelerin Karayolu İle Taşınmasına Yönelik Avrupa Yönetmeliği ADR’dir.

Tırsan Treyler A.Ş. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘2002 yılından bu yana Türkiye’de Kässbohrer tanker ve silobas ürünlerini sunmaktayız. Kässbohrer ile tanker ve silobas ürün gruplarında gittikçe artan bir sipariş grafiğimiz var. 2011 yılı ilk 2 ayı TAİD verilerine göre tanker grubu araçlarda pazar lideriyiz’ . Açıklamasında Kässbohrer markası ile 2010 yılında iki yeni ürünü pazara sunduklarını ve bunların Kässbohrer Açıkkasa ve Kässbohrer Tenteli Semi-Treyler ğunu belirten Altun, bu ürünlerle toplamda 800 adetin üzerinde satış ile Tırsan satışlarına katkıda bulunduklarını vurguladı.

İbrahim Altun Kässbohrer ADR’li tanker aracının pek çok önemli firmanın akaryakıt dağıtımında tercih edildiğini ve ADR yönetmeliğinin uygulanmaya başlamasıyla birlikte Kässbohrer marka ADR’li tanker ve silobaslarını tercih eden firmaların sayısının giderek arttığını sözlerine ekledi.
Tırsan Treyler A.Ş.’nin Kässbohrer ürün grubunda sunduğu araçlar;
• ADR’li Akaryakıt Tankeri
• Kamyon Üstü Alüminyum ADR’li Akaryakıt Tankeri
• Yatay Silobas
• Damperli Silobas
• Bitüm Tankeri
• Kimyasal Tanker
• Tenteli Perdeli
• Alüminyum Kapaklı Açıkkasa
• Saç Kapaklı Açıkkasa