Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Hafriyatçıların da ilk adresi Tırsan olacak!

Türk treyler üretim sektörünün önde gelen markası Tırsan, ürün çeşidinin son halkası olan damper arıcını pazara sundu.

Hafriyatçıların da ilk adresi Tırsan olacak!

Türk treyler üretim sektörünün önde gelen markası Tırsan, ürün çeşidinin son halkası olan damper arıcını pazara sundu. “Sektörün yeni standardı” sloganıyla pazara sunulan Tırsan Damper’in 2011 yılı satış hedefi ise 450 adet olarak açıklandı.

Tırsan Damper’in tanıtımı Adapazarı Fabrikası’nda yapıldı. Tanıtım organizasyonuna Tırsan bayilerinin yanısıra binlerce nakliyeci katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “dostlarım” diye hitap ettiği nakliyecilerle tek tek ilgilenerek, kusursuz bir ev sahipliği örneği sergiledi.

Tırsan Damper; taban, duvar ve kapak 5 mm, yan duvarlar ise 4 mm yüksek mukavemetli aşınmaya dirençli malzemelerden üretildi. Araç, yüksüz seyri halinde şasi ile üst yapının sabitlenmesini sağlayan, ses ve gürültüleri önleyen bağlantı elemanları ile donatılmış. Güvenlik sistemlerinin de yer aldığı araçta, tüm teknolojik imkânlar kullanılmış.

6 AYLIK ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

Tırsan Treyler Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, Tırsan Damper’in 20 kişilik Ar-Ge merkezi ekibinin 6 ay süren titiz çalışması sonucunda ortaya çıktığını ve rakiplerinde olmayan birçok özelliği ile sınıfında tek ğunu söyledi.

Altun, “350 bin m2 açık alan ve 50 bin m2 kapalı alana sahip tesisimizde bu yıl 7 bin treyler üretimi hedefliyoruz. 2011 yılının ilk 3 ayında 1500’ün üzerinde treyler üreterek bu hedefimizin ilk çeyreğini tutturmuş bulunuyoruz. Bu üretim ve satış adetleri Türkiye’de güçlenerek devam edecektir. 2009 yılında kurmuş ğumuz Ar-Ge merkezimiz de yeni ürünler geliştirmeyi ve alternatif çözümler sunmayı hedeflemiştik. Bu ilke doğrultusunda hafif perde tenteli, açık kasa, kamyon üstü tanker ve en sonunda da bugün damper aracımızı sektörün beğenisine sunuyoruz. Bu ürünler içerisinde sadece açık kasa aracımızın bir yıl içerisinde 500 adet satışını gerçekleştirerek çok ciddi bir hedefe ulaştık. Bugün Ar-Ge merkezimizde 55 mühendis arkadaşımız çalışıyor. Türkiye’nin ilk treyler Ar-Ge merkezinin 20 personeli, 6 aylık titiz bir çalışma sonucunda bu aracımızı nakliyecilerimiz ile buluşturdu. 6 aylık titiz bir çalışmanın ürünü olan Tırsan Damper, rakiplerinde olmayan üstün özellikleriyle sektörün yeni standardı olacaktır” .

GENÇ EKİP ONURLANDIRILDI

İbrahim Altun’un konuşmasının ardından “Sektörün yeni standardı” sloganının fikir babası kurumsal müşteri ilişkiler yöneticisi İhsan Özkan’a Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Yeni aracımız için tüm çalışanlarımız birer tane slogan belirledi. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda İhsan Özkan’ın sloganı yeni aracımızda kullandık” açıklamasını yaptıktan sonra tebrik ederek ödülünü verdi.

Nuhoğlu daha sonra Tırsan Damper’in mimarlarından proje sorumlusu Makine Mühendisi Yasemin Usçakar, Ar-Ge ekibi Adem Yenilmez, Samet Keser ve Ar-Ge Direktörü Orhon Selbest’i sahneye davet ederek ayrı ayrı tebrik etti. Çetin Nuhoğlu, “Makine Mühendisi Yasemin Usçakar, müşterileri ziyaret etti. Kum sahalarına gitti. Maden sahalarına gitti ve bugün ortaya bu araç çıktı. Tebrikler Yasemin, tebrikler genç anne” diyerek ekibi ayrıca onurlandırdı.

DOSTLARIMLA GURUR DUYUYORUM!!!

Tırsan’ın, 34 yıldır arkasındaki gücün nakliyeci dostları ğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, onların taleplerini en iyi şekilde karşılayacak araçları pazara sunmaktan dolayı da ayrıca mutlu ğunu söyledi.

“Her insanın ömründe 5-10 defa güzel olaylar olabilir” diyen Çetin Nuhoğlu, nakliyeci dostlarıyla bir araya geldiği kendisi için çok özel bir günü yaşadığının altını çizdi.

Nuhoğlu, “Tırsan’ın eksik olan bir tek ürün tipi vardı onu da ladı. Bugün eksik olan aracımızı yaptık. Ar-Ge merkezimin yaklaşık bir senelik faaliyetlerinin sonuncusunu sunuyoruz. Önümüzdeki hafta bir törenimiz daha var. O törenimize de çok önem veriyoruz. Günlük 30 adet olan üretimimiz 66 adede çıkacak önümüzdeki Eylül ayından itibaren. Bu yolda en büyük gücü nakliyeci dostlarımızdan aldık ve dostlarımızın istediği araçları yapacağız. Tek vardiya da 15 bin 800 adet araç yapacağız. Böylece de Avrupa’da hep arzuladığımız ilk 3’ün içine gireceğiz bir Türk firması olarak” .

EN BÜYÜK MUTLULUĞUM,
DOSTLARIMA İYİ VE KALİTELİ ÜRÜNLER SUNMAK

Hayatı boyunca hep dostluğa önem verdiğini ve bunun içinde dostlarının ticari hayatını kolaylaştıracak kaliteli ürünleri pazara sunmak adına yoğun emek harcadığını dile getiren Nuhoğlu, “2009’da Ar-Ge merkezimizi kurarken hedefimiz eksik olan tüm ürün guruplarını lamaktı. Bugün eksik ürün guruplarımızı lamanın mutluluğunu dostlarımızla hep birlikte yaşıyoruz. Eylül ayında test merkezi kuruyoruz, Kasım ayında da İstanbul’da ikinci Ar-Ge merkezimizi kuracağız. Onun da çalışmalarına başladık. Ben Türk insanına inanıyorum… Türk gencine inanıyorum… Türk mühendisine inanıyorum… Türk işçisine inanıyorum… Bu inancım 34 senedir hiç durmadı. Bugünde aynı hızla devam ediyor. Adapazarı’na gelip de bu genç ekiple çalışmaktan zevk alıyorum. Dostlarıma daha iyi ürünler sunmak, hayatımdaki en büyük mutluluktur” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yeni araç sektör mensuplarının beğenisine sunuldu. Aracı yakından inceleyen nakliyeciler, Tırsan Damper’e tam not verdi. Araç tanıtımının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, davetlilere fabrika turu düzenleyerek, üretim hakkında bilgi verdi.

Hüseyin Karabulut - Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com