Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Tırsan Damper’in ilk sahibi Sezerler

Tırsan Treyler’in uzun Ar-Ge çalışması sonucu pazara sunduğu Tırsan Damper’in ilk sahibi Adapazarı’nda faaliyetlerini sürdüren Sezerler Hafriyat oldu.

Tırsan Damper’in ilk sahibi Sezerler

Tırsan Treyler’in uzun Ar-Ge çalışması sonucu pazara sunduğu Tırsan Damper’in ilk sahibi Adapazarı’nda faaliyetlerini sürdüren Sezerler Hafriyat . Firma, tanıtımı yapılan Tırsan Damper araçtan 10 adet aldı.

Sezerler Hafriyat, filosunu DAF-Tırsan araçlarıyla güçlendi. Firma, siparişini verdiği 10 adet Tırsan Damper ve 5 adet DAF çekicileri teslim aldı. Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Fabrikamızın hafriyat işlerini de Sezerler Hafriyat yapmıştı. Burada üretilen araçları tercih etmeleri beni mutlu etti” .

DAF/Tırsan Otomotiv tarafından Sezerler Hafriyat’a satışı yapılan araçlar, Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Sezerler Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Sezer, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve aracın satışını gerçekleştiren DAF/Tırsan Otomlotiv Satış Koordinatörü Özgür Ayçiçeği katıldı.

Ramazan Sezer, “Adapazarı’nda 1970 yılından beri hafriyat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Tırsan’la 1990 yılından beri çalışmaktayız. Çetin Bey’in yeni araçlarına talip k. 10 adet Tırsan Damper ve 5 adet de DAF çekici alarak filomuzu güçlendirdik. Araçları kendi özkaynaklarımızla aldık ve bunun arkası gelecek. Şuanda filomuzda 40 adet kamyon ve 30 adet iş makinası bulunmaktadır. Aracın en çok hoşuma giden yanı Tırsan olmasıydı. Tırsan deyince teknik özellik aranmaz, Tırsan’ın araçları teknolojinin son ürünüdür” .

ADAPAZARI’NDA ÜRETİLDİ, ADAPAZARLILARA SATILDI!!!

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan Damper’in üretiminde bölge firmalarının katkısının büyük ğunu söyledi. Nuhoğlu, “Bu araçların test süresince de çok destekleri . Sezerler Hafriyat, çok uzun yıllardır bu işi yapıyor. Sonuç olarak Adapazarlı olarak kendisinin de 10 tane araba alması beni çok mutlu ediyor. Çünkü ben kendimi Adapazarlı hissediyorum. 20 sene buraya geleli. Allah bol kazanç nasip etsin. Çünkü bunlar alıp satılacak şeyler değil. Çalışılarak para kazanılacak. Çalışılarak çocuk-çocuğun istikbali düşünülecek. Büyüme planları yapılacak” .

“Bu arabanın boşaltmasından servis süresini kadar verimliliği çok önemli” diyen Nuhoğlu, ürünün 5 yıl kullanıldığında ortaya çıkan maliyetin önemli derecede işletme giderlerine katkı sağladığının altını çizdi. Çetin Nuhoğlu, “O açıdan bakınca bunları yapmış olmak beni çok sevindiriyor. Yılsonuna kadar bu tip araçtan 480 tane teslim edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Yılsonuna kadar 1480 adet araç üretimi gerçekleştireceklerini de kaydeden Nuhoğlu, “480’i küvet tipi, 1000 a ise şase olmak üzere toplam 1480 tane araç yapacağız. Onun içinde Türkiye’de bayilikler organize ediyoruz. Firmaları geliştirerek üst yapılarında bir standart oluşturacağız ve böylece arabayı alan hemen gidip orada üst yapısını yaptıracak” diye konuştu.