Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:39   Güncelleme : 13-11-2014 17:39

Uludağ’ın zirvesi, Serin’e emanet

Kaynak suyu sektörünün önde gelen firmalarından Erikli A.

Uludağ’ın zirvesi, Serin’e emanet

Kaynak suyu sektörünün önde gelen firmalarından Erikli A.Ş. ve Nestle Waters A.Ş.’nin alt kuruluşu olan ve bu firmaların ürün dağıtımını gerçekleştiren Erikli Dağıtım A.Ş., araç yatırımlarında yine Serin Treyleri tercih etti. Firma, siparişini verdiği 26 adet Optima Light Treyler’i teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Serin Treyler tarafından Erikli Dağıtım A.Ş.’ye satışı yapılan 26 adet Optima Light Treyler, üretici firmanın Konya tesislerinde yapılan tören ile firma yetkililerine teslim edildi. Yapılan teslimat ile birlikte Erikli Dağıtım A.Ş.’nin filosundaki araç sayı 300’e yükseldi.

DAHA FAZLA VERİMLİLİK

Serin Treylerin pazara sunduğu araçlarla daha fazla verim elde ettiklerini açıklayan Erikli Dağıtım A.Ş. Tedarik Zinciri Direktörü Raif Koral, “Serin Treyler’in sektöründeki lider durumu ve ürünlerindeki kalite kararımızı vermemizdeki en önemli etken olmuştur. Diğer bir etken ise Optima Light Treylerim öncelikle bizim hafif treyler ihtiyacımıza cevap verebilecek bir ürün olmasıdır. Ayrıca Serin Treyler’in geliştirmiş ğu bu ürün teknik açıdan da ihtiyaçlarımıza cevap vermektedir. Bu ürün sayesinde daha fazla mamul taşıyarak daha fazla verimlilik elde edeceğimize inanıyorum. Bundan sonraki yatırımlarımızda da Optima Light Treyler gibi inovasyona sahip, daha gelişmiş, daha teknik, ekonomik ve çevresel açıdan en uygun araçları tercih etmeye devam edeceğiz” .

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Sektörün talep ve ihtiyaçlarına göre araç ürettiklerini dile getiren Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin ise şöyle konuştu: “Erikli Dağıtım A.Ş. gibi hizmetten ödün vermemeyi prensip edinen, yatırımlarında kaliteyi, ekonomikliliği ve dayanıklılığı arayan bir firmayla iş birliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Serin Markasını tercih etmelerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Serin Treyler olarak şimdiye kadar yapmış ğumuz AR-GE çalışmalarımız sayesinde sektördeki eksiklikleri, müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerini yakından takip ederek ürünlerimizi geliştirdik ve bundan sonra da bu çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”