Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Kocaelilerden Kässbohrer’a tam not

Tırsan’ın 2002 yılında bünyesine kattığı Avrupa’nın önemli markalarından Kässbohrer, Türk nakliyecilerinin de gözdesi olmaya devam ediyor.

Kocaelilerden Kässbohrer’a tam not

Tırsan’ın 2002 yılında bünyesine kattığı Avrupa’nın önemli markalarından Kässbohrer, Türk nakliyecilerinin de gözdesi olmaya devam ediyor. Önal Nakliyat’ın teslim aldığı araçları yakından inceleyen Kocaeli bölgesindeki nakliye firmaları, araca tam not verdi.

Tırsan tarafından Önal Nakliyat’a satışı yapılan Kässbohrer marka tehlikesiz madde kimyasal tankeriyle en hafif ve en kaliteli araçlar üretme konusundaki liderliğini bir kez daha ispatlamış . Kocaeli Körfez bölgesi nakliyecilerinden tam not alan Kässbohrer kimyasal tankeri rakiplerinden farklı özellikleriyle beğeni topladı.

Önal Nakliyat’a teslim edilen Kässbohrer tehlikesiz madde kimyasal tankeri, 34.000 lt. paslanmaz çelik gövdesi ve 7100 kg. boş ağırlığı ile rakiplerinden farklılaşıyor. 27.000-27.500 lt. (ürünün yoğunluğuna bağlı olarak değişen) net taşıma kapasitesine sahip olan Kässbohrer kimyasal tankeri 4 bölmeli ve kollektörlü yandan boşaltım özelliğine sahip.

Kocaeli Körfez bölgesinde uzun yıllardan bu yana taşımacılık yapan ve bölgede öncü kimliği ile ön plana çıkan Önal Nakliyat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal, Kässbohrer’i tercih etmelerindeki ana sebebin, Tırsan’ın ihtiyaçlarına tam ve uygun çözümleri sunan kaliteli araçlar üretmesi ğunu belirtti. Kässbohrer tehlikesiz madde kimyasal tankeri ADR’li tankerler kalitesinde olması, hafifliği, maksimum ürün taşıma kapasitesi ve sağlamlığıyla göz drdu.

Önal Nakliyat, etil alkol, metil alkol, kostik, alfen, etil, asetat, tutkal ve formaldehit gibi kimyasal ürünlerin taşımacılığını Kässbohrer kimyasal tankeri ile yapacak.

2002 yılından bu yana Türkiye’de Kässbohrer tanker ve silobas ürünlerini sunun Tırsan Treyler, Kässbohrer ile tanker ve silobas ürün gruplarında gittikçe artan bir satış grafiğine sahip. 2011 yılı ilk 2 ayı TAİD verilerine göre Tırsan, tanker grubu araçlarda pazar lideri.