Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Tırsan Damper Şasiler Yola Çıktı

Tırsan Damper Şasiler, yüksek mukavemetli ST52 platformu, araç üzerinde devrilme mili, 5 kademeli hidrolik silindir, yağ tankı ve hidrolik ünite grubu monte olarak tüm Türkiye’deki Tırsan bayilerinde görücüye çıktı.

Tırsan Damper Şasiler Yola Çıktı

Tırsan Damper Şasiler, yüksek mukavemetli ST52 platformu, araç üzerinde devrilme mili, 5 kademeli hidrolik silindir, yağ tankı ve hidrolik ünite grubu monte olarak tüm Türkiye’deki Tırsan bayilerinde görücüye çıktı. 3’lü paketler halinde nakliyesi yapılabilen şasiler son müşteriye de büyük kolaylıkla ulaştırılabilmektedir.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu “Yeni lansmanını yaptığımız Damper Şasinin bu yıl 600 adetin üzerinde satışını yapacağız” . Üstyapı üreticileri ile yapılan işbirlikleri ile Damper Şasilerin üzerine yapılacak üstyapıların standartlarını da Tırsan’ın belirlediğini ifade eden Nuhoğlu, “Son teknoloji ürünü olan Damper Şasilerin aynı kalitede üstyapı ile birleşmesini sağlayarak, tüm Tırsan ürünlerinde ğu gibi müşterilerimize için en verimli ürünü sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Damper şasilerin üst yapıları müşteriler tarafından istedikleri bir üst yapı üreticisinde yapılabildiği gibi Tırsan’ın anlaşmalı ğu üstyapı üreticilerinde de yapılabilmektedir. Tırsan, anlaşmalı ğu üstyapı üreticilerini uzun bir araştırma sonucu seçerek, üstyapıların Tırsan kalitesine uygun üretilmesi sağlıyor.

İLK TESLİMAT SARGINLAR’A

Bursa Ağır Vasıta Genel Koordinatörü Ahmet Uğur, yaptığı açıklamada ilk günden beri damper şasilerin büyük talep gördüğünü, müşterilerinin artık Tırsan damper kullanmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kapaklı dampere uygun olarak üretilen damper şasilerin ilk teslimatını Bandırma’da faaliyet gösteren Sargınlar Madencilik’e gerçekleştirdiklerini ve satışların aralıksız devam ettiğini söyleyen Uğur, çok yakında Bursa ve civarında sürekli Tırsan damper görüyor olacağız” .

HER YÜK İÇİN İDEAL ÇÖZÜM

Tüm Türkiye’ deki Tırsan bayilerinde görücüye çıkan, hafifliği, kaliteyi ve pratikliği bünyesinde barındıran son teknoloji ürünü Damper Şasiler her türlü üstyapıya uygunluğu ile geniş bir kullanıcı grubuna hitap etmekte. Ayrıca esnek kullanım olanağı ile her yük için ideal çözüm olmaktadır. Araç üzerinde devrilme mili, 5 kademeli hidrolik silindir, yağ tankı ve hidrolik ünite grubu standart olarak gelen Tırsan Damper Şasinin diğer öne çıkan özellikleri ise şöyle;

• Manometre
• 3x9 ton kapasiteli havalı süspansiyonlu ithal dingiller
• Dingil kaldırma
• 5 kademeli silindir ve hidrolik sistem
• 6+1 adet 385Tırsan65 R 22,5 lastik, 22,5x11,75 çelik jant
• AB yönetmeliklerine uygun çift devreli RSS donanımlı elektro-pnomatik fren sistemi
• AB 70Tırsan221 yönetmeliğine uygun kalkar tampon
• Jost marka 24 ton kapasiteli, çift hızlı mekanik ayak
• Takım dolabı, 2 adet tekerlek takozu, su deposu, yangın dolabı