Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:41   Güncelleme : 13-11-2014 17:41

Mobydıck, Thermo king’i tercih etti...

Uluslararası karayolu soğuk zincir taşımacılığı yapan Mobydick Denizcilik, filosuna kattığı yeni araçlarının soğutma sistemlerinde Thermo King’i tercih etti.

Mobydıck, Thermo king’i tercih etti...

Uluslararası karayolu soğuk zincir taşımacılığı yapan Mobydick Denizcilik, filosuna kattığı yeni araçlarının soğutma sistemlerinde Thermo King’i tercih etti. Mobydick Denizciliğe, 10 adet Thermo King SLX 400 ünite teslimatı gerçekleştirildi.

Ağırlıklı olarak soğuk zincir karayolu taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan Mobydick Denizcilik, filosuna kattığı frigorifik araçlarının soğutma sistemlerinde tercihini Thermo King markasından yana kullandı. Mobydick Denizciliğe satın aldığı 10 adet SLX 400 ünite düzenlenen törenle teslim edildi.

Teslimat törenine, Thermo King Bölge Direktörü Paul McGarrigle, Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan, Mobydick Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Akgül, Mobydick Dış İlişkiler Koordinatörü Hulusi Güngör ve Mobydick Filo Operasyon Yöneticisi İlker Arıkan katıldı.

ÖZEL TAKİP SİSTEMİ

Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan, Mobydick araçlarına monte edilen SLX 400’ün bu segmentte en performanslı ürünleri ğunu söyledi. Bircan “Eski müşterilerimizden biri olan Mobydick’e, uzaktan kumandalı takip sistemimiz Tracking’i özel demo olarak sunmayı planlıyoruz. Bu uzaktan takip sistemi, Türkiye’de ilk kez denenecek bir sistemdir. Şoför, ünite üzerinde uygulamalı olarak ne yapabiliyorsa, firma yetkilileri de bulundukları ortamdan aynı uygulamaları yapabilecekler. Firma merkezinden, aracın yakıt ve dorse içi ısı derecesi takip edilebilirken, alarm aldıkları anda dünyanın neresinde olursa olsun araca müdahale edebilecek ve en yakın servis tespit edilerek araca destek yönlendirebilecekler” .

FARKLI NOKTALARA TAŞIYOR

Mobydick Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Akgül ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “En son anlaşma yaptığımız gıda grubu ürünlerinin yanı sıra, ilaç ve kimyevi madde taşımacılığı ile de müşterilerimize hizmet veriyoruz. Ayrıca, Avrupa’dan Ermenistan, Gürcistan ve Azerbaycan’a ilaç taşımacılığı yapıyoruz. Soğuk zincir taşımacılığı için gerekli olan-18 derece performansı Thermo King soğutma sistemleri ile yakalayabiliyoruz. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışında yeterli sayıda servisi bulunan, yedek parça sıkıntısı yaşatmayan Thermo King markası için soğutma sistemleri sektörünün öncüsü diyebiliriz. Thermo King’in arkasında da Doğuş Otomotiv gibi büyük bir grubun olması markaya duyduğumuz bir kat daha güveni artırmaktadır.”