Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Hans’ın bilinçli kullandığı ürünü, şimdi Mehmet’te kullanıyor!

Kimyevi madde ve nebati yağ başta olmak üzere gıda taşımacılığı hizmeti veren Mis Uluslararası Nakliyat şirketi, araç yatırımında ilk defa Tırsan’ın Kimyager Tankeri’ni tercih etti.

Hans’ın bilinçli kullandığı ürünü, şimdi Mehmet’te kullanıyor!

Kimyevi madde ve nebati yağ başta olmak üzere gıda taşımacılığı hizmeti veren Mis Uluslararası Nakliyat şirketi, araç yatırımında ilk defa Tırsan’ın Kimyager Tankeri’ni tercih etti. Firma sahiplerinden Murat Kılıç, “Gıda taşımacılığında kullanılan tankerlerin hiçbiri AB standartlarında değil. Kullanılmaması gerekir. Şuanda standartlara uygun tek Tırsan Kimyager” .

Tırsan’ın gıda taşımacılığı için 2010 yılı sonlarında ürün gurubuna dahil ettiği ve 2 daha hafif olan Kimyager Tanker’lerine sektörden yoğun talep gelmeye devam ediyor. Gıda taşımacılığı hizmeti veren Mis Uluslararası Nakliyat şirketi de Kimyager’i filosuna dahil etti. Mis Uluslararası Nakliyat şirketine satışı yapılan 5 adet Kimyager, Tırsan’ın Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen törene Mis Uluslararası Nakliyat şirketi sahiplerinden İmdat Kılıç, Murat Kırıç ve Mehmet Kılıç katıldı. Törende Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve DAF/Tırsan Otomotiv Satış Koordinatörü Özgür Ayçiçeği de hazır bulundu.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Kimyager aracımızı yurtiçi nakliyecilerimiz için planladık. 2002 yılından beri uluslararası nakliyede yurt dışı firmalarımıza bunları teslim ediyorduk. Kässbohrer’i satın aldıktan sonra birçok ürünü yurtdışına satışını gerçekleştirdik. Son larda Türkiye’de hem büyüyen hem verimliğe odaklanan firmalar, Kimyager adı altında ürettiğimiz bu araçları yurtiçinde mal taşımacılığında kullanmaya başladı. Hep söylediğim bir şey vardı: Tırsan bir ürün üretiyor, bunu yurtdışındaki Hans nakliyecim kullanıyor. Türkiye’ye geliyorum, Türkiye’de Yılmaz Nakliyat’ım kullanmıyor. Çünkü Hans nakliyat bunun verimliliğini biliyor, Yılmaz Nakliyatım bilmiyor. Yılmaz Nakliyat’a aynı da müşterisinden de böyle bir talep gelmiyor. Şimdi yeni yeni verimliliğin artık ön plana çıktığı Türkiye’de artık Hans gibi Mehmet de, Ahmet de, Ömer de bunun bilincinde ve bu araçları kullanıyor. Özellikle Türkiye’deki ulaştırma kanunun, yönetmelik ve uygulamaların çok hızlı şekilde değiştiği ve de bu değişimin sonucunda artık Türk tüketicisi de kendisine layık olan ürünün taşımasını Avrupa’daki tüketici gibi istediği için hızlı bir dönüşüm başladı” .

Aracın uzun ömürlü ve düşük işletme maliyetleri ğunun altını çizen Nuhoğlu, en önemli özelliğin ise hafiflik ğunu söyledi. Çetin Nuhoğlu, “Bugün bir paslanmaza göre 2 ton daha hafif olan bu araç, senede 100 bin km yaparsa, 2 tondan 200 bin ton daha fazla mal taşırsınız. Bu da km başına şu kadar daha fazla mal taşırsınız demek. Bunun getireceği avantajı değerlendirin. İsmi gibi kendisine önem veren, yaptığı işin kalitesini ortaya koyan, tüketiciye saygı duyan Mis Taşımacılık’ı kutluyorum” diye konuştu.

FİLOYU KİMYAGER İLE BÜYÜTECEK

Gıda taşımacılığında en önemli kuralın hijyen ğunu dile getiren Mis Uluslararası Nakliye şirketi sahiplerinden İmdat Kılıç, “Sektörümüzde kalite ve hijyen çok önemlidir. 2 ton hafiliği ile birlikte aradığımız tüm özellikler Tırsan aracında mevcut. Araç ne kadar hafif olursa, o kadar çok yük taşıyoruz. Ondan dolayı Kimyager tankeri tercih ettik. Bundan sonraki dönemlerde fırsat buldukça imkanlarımızın dahilinde filomuzu bu araçlarla büyüteceğiz” ifadesini kullandı.

SEKTÖRDE REKABET GÜCÜMÜZ ARTTI!!!

Taşımacılık sektöründe yaşanan yıkıcı rekabete değinen Mis Uluslararası Nakliye şirketi sahiplerinden Murat Kılıç ise şöyle konuştu: “Sektörde rekabet gücümüzü arttırmak için Kimyager tankerleri tercih ettik. İnşallah Kimyager Tankerlerle bu sektörde en üstlere gelmek için mücadele edeceğiz. Bundan sonra filomuzu daha üst teknolojilerle güçlendirip, sektörde daha güçlü olmayı hedefliyoruz. Taşımacılık sektöründe yıkıcı bir rekabet söz konusu. Bizde Mis olarak Kimyager ile rekabet gücümüzü arttıracağız.”

MÜŞTERİDE BİLİNÇLİ!!!

“Kalitenin bir bedeli var” diyen Murat Kılıç, kendilerinden taşıma hizmeti alan müşterilerinin güvenlik ve kaliteye önem verdiklerinin altını çizdi. Saç tanker ile krom tanker arasında önemli derecede taşıma fiyat avantajı ğunu ifade eden Murat Kılıç, “Türkiye’deki tüm tankerler Avrupa Birliği standartlarına uygun değil ve bu tankerlerin gıda taşımacılığında kullanılmaması gerekir ama kullanılıyor. Müşteri krom tanker ile malını taşıtmak istiyor ve bunun içinde fazla ödemeye razı. Çünkü gıda taşımacılığında hijyen ve güvenlik çok önemli. Şuanda AB standartlarına cevap veren tek tanker Tırsan’dır” diye konuştu.

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com