Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Hoşcan, 10 adet Tırsan treyler aldı

Eskişehir merkezli yurtiçi taşımacılık şirketi Hoşcan Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret A.

Hoşcan, 10 adet Tırsan treyler aldı

Eskişehir merkezli yurtiçi taşımacılık şirketi Hoşcan Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., araç yatırımlarında Tırsan’ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 10 adet Perdeli/Tenteli treyler teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Hoşcan Lojistik şirketine satışı yapılan 10 adet Perdeli/Tenteli treyler, Tırsan’ın Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim edildi.

Araç teslim törenine Hoşcan Lojistik Genel Müdürü Temindar Onay ve Lojistik Müdürü Yavuz Akman katıldı. Törende Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Tırsan Treyler Bursa bayisi BAV Genel Koordinatörü Ahmet Uğur da hazır bulundu.

Hoşcan Lojistik firması gıda ve parsiyel ürünler dışında rulo sac taşımacılığı ve beyaz eşya taşımacılığı yapıyor. Filosunda toplam 57 çekici ve 57 treylere sahip olan firma, Eskişehir’de merkez depo, Gebze, Karadeniz Ereğli, İstanbul ve Ankara’da depo ve aktarma merkezlerine sahip. Şirket Genel Müdürü Temindar Onay, yaptığı açıklamada Tırsan araçlarını tercih etmelerinde ürün kalitesine duydukları güvenin, servis ağı ve servis hizmetlerinde sunulan müşteri odaklı yaklaşımların etkili ğunu belirtti.

Bursa Ağır Vasıta (BAV) Genel Koordinatörü Ahmet Uğur ise konuşa ilişkin şöyle konuştu: “Bizim için önemli olan hizmette sürekliliktir. Müşterilerimizle araç satış ile başlayan ilişkimiz servis hizmetlerimizdeki kalitemiz sayesinde süreklilik kazanmaktadır.”

Hoşcan Lojistik firmasına teslim edilen perdeli/tenteli treylerler rulo taşıma haznesine de sahip. Kayar perdeli, kayar çatılı yapısı ile farklı taşıma amaçları için de kullanılabileceği bildirildi.