Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Thermo King T-Serisi Türkiye yollarında!

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde üçüncü yılını tamamlayan Thermo King, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla Türkiye yollarında yeniden kullanıcıları ile bir araya geliyor.

Thermo King T-Serisi Türkiye yollarında!

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde üçüncü yılını layan Thermo King, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla Türkiye yollarında yeniden kullanıcıları ile bir araya geliyor.

Soğutma sistemleri pazarındaki son gelişmeler, yenilikler ve marka hedefleri hakkında karşılıklı görüşmek ve sektör temsilcilerini ağırlamak amacıyla düzenlenen “Thermo King Road Show 2011” İstanbul’da gerçekleştirilen organizasyon ile start aldı. Thermo King markası Road Show kapsamında Antalya ve Hatay illerinde de sektör temsilcileri ile bir araya gelecek.

Marmara Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren soğuk zincir taşımacılarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Doğuş Otomotiv Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel, 2009 yılını yapılanma, 2010 yılını ürün tanıtımı olarak ladıklarını belirterek, 2011 yılını ise satış sonrası hizmetler yılı olarak belirlediklerini açıkladı.

Yücel, 2010 yılında kça iyi bir satış gerçekleştirdiklerini hatırlatarak “Bu yıl bizim için pazarlama çalışmalarımızın artarak devamını sağlayacağımız ve bununla beraber teknik üstünlüklerimizi ve T Serisi gibi yeni ürünlerimizi müşterilerimizin hizmetine sunacağımız bir atılım yılı olacaktır” açıklamasında bulundu.

T SERİSİ PAZARA SUNULDU

Thermo King’in ürün gamındaki gelişmeler hakkında da bilgi veren Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel, “6 metreden 8,5 metre uzunluğa kadar olan kasalarda kullanılan TS ve MD serisinde revizyona gidildiğini ve yeni ürünleri olan T Serisi’nin müşterilerin beğenisine sunulduğunu hatırlatarak; “T Serisi’ni dünya ile aynı anda Türkiye pazarında satışına sunduk. Birbirinden farklı 9 model 4’e indirildi ve aynı da performansları yükseltildi. Böylece müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünü daha kolay seçebilmesini sağlıyoruz. 2011 yılının ilk yarısında iyi bir satış grafiği yakaladık. Yıl sonuna kadar bunun artarak devam edeceğini düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan ise, “Yeni satışa sunulan T Serisi kamyon ünitelerinde soğutma performansı ciddi bir artış sağlarken yakit tüketimi düştü. Yeni T Serisi, emisyon değerleri açısından ve düşük gürültü düzeyi ile de çevre dostu bir ürün olarak öne çıkıyor. Bu üniteler, daha önceki MD ve TS serisi ünitelere nazaran daha kolay ve hızlı monte edilebilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca kumanda paneli sadeleştirilerek kullanımı kolay hale getirildi. Bunun yanısıra, SLX ünitelerinin soğutma kapasiteleri artırıldı, yakıt tüketimi azaltılarak ünitenin kumanda paneline Türkçe opsiyon eklendi” .

Thermo King’in en büyük avantajının müşterilerine sunduğu çözümler ğunu belirten Yücel “Hizmet verdiğimiz sektörde bir ilk olan “Tracking” uydu takip sistemi, kullanıcılarına daha sağlıklı ve güvenli bir taşımacılık imkanı sunarken, filolara küresel rekabette bir adım öne çıkma imkanı da tanıyor. Bu sistemle sayesinde müşterilerimiz seyir halindeki araçlarını oturdukları merkezden uydu vasıtasıyla takip edebilirken, kasa sıcaklığı anlık izleyebiliyor ve gerekirse ısıya müdahale edebiliyorlar. Böylelikle olası sorunlara anında müdahale edilebildiği gibi, gerek ülkemizde gerekse Avrupa’da istenildiği anda araç, en yakın servise çok kolay bir şekilde ulaşılabiliyor” diye konuştu.