Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

Yılın Damperi Meiller!

1997 yılından bu yana Almanya’da düzenlenen En İyi Ticari Araçlar ve Markaları yarışması Damper Kategorisinde Meiller, 2011 yılının en iyi damper markası seçildi.

Yılın Damperi Meiller!

1997 yılından bu yana Almanya’da düzenlenen En İyi Ticari Araçlar ve Markaları yarışması Damper Kategorisinde Meiller, 2011 yılının en iyi damper markası seçildi. Meiller, 7 yıldır üst üste bu birinciliği elinde bulunduruyor.

Almanya’nın ticari araç sektöründeki uzman dergileri Lastauto Omnibus, Trans Aktuell ve Fernfahrer tarafından gerçekleştirilen geleneksel 14.’üncü En İyi Ticari Araçlar ve Markaları yarışmasında, %51 oy oranı ile rakiplerini açık ara önde bırakan Meiller, 2011 Yılının En İyi Damper markası seçildi.

Almanya pazarında yer alan ağır ticari araç modelleri arasında yapılan değerlendirme sırasında 8 bin 500 okuyucunun görüşleri alındı. 20 ürün grubuna ait sorulara cevap veren okurlar, ağır ticari araçlar ve bu sektördeki markalar ile ilgili değerlendirmelerini yaptılar. Değerlendirmeler sırasında okuyucular, şanzıman, lastikler, frenler, filtre, koltuklar, klima/kalorifer, römork bağlantısı, mobil navigasyon, modifiye/tasarım, damperli kamyon, treyler aksları, treyler, soğutma takımları, forklift, kiralama/finansal kiralama, araç parkları zincirleri, lastik hizmetleri, ticari araç parçaları tüccarları ve yakıt kartları markaları olmak üzere otomotiv sektörünün yan sanayi markalarına, bilinilirlik, pazardaki istatistikleri, bulunabilirlik, satış sonrası hizmet, tercih nedenleri gibi kriterleri göz önünde bulundurarak oy verdiler.

Perkins Park Stuttgart’ta düzenlenen ödül töreni gecesinde, Meiller’in ödülünü Dr. Daniel Böhmer, Franz Xaver ve Elisabeth Egger tüm Meiller ekibi adına aldı.