Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Thermo King’e Hatay’da yoğun ilgi!

Thermo King, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla Türkiye yollarına çıktığı Road Show’u Antakya etabıyla tamamladı.

Thermo King’e Hatay’da yoğun ilgi!

Thermo King, müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla Türkiye yollarına çıktığı Road Show’u Antakya etabıyla ladı. Road Show kapsamında İstanbul, Antalya ve Antakya’da müşterileri ile bir araya geldi.

Soğutma sistemleri pazarındaki son gelişmeler, yenilikler ve marka hedefleri hakkında karşılıklı görüşmek ve sektör temsilcilerini ağırlamak amacıyla düzenlenen “Thermo King Road Show 2011” organizasyonu landı. Thermo King markası, İstanbul’da gerçekleştirilen organizasyon ile start alan Road Show kapsamında Antalya ve Antakya’da sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Doğuş Otomotiv Thermo King Genel Müdürü İlhami Eksin, Thermo King Bölge Direktörü Rainer Muhlschlegel, Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel ve Thermo King Satış Yöneticisi Çağlar Bircan’ın konuşma ve sunumları ile katıldığı toplantılarda Antalya ve Antakya Yetkili Satıcı ve Servis yöneticileri de hazır bulundu.

Müşteri memnuniyetine verdikleri önem doğrultusunda müşterileri ile sürekli temas halinde olmayı arzu ettiklerini belirten Doğuş Otomotiv Thermo King Genel Müdürü İlhami Eksin yaptığı açıklamada “Thermo King markamızla soğutma sistemleri sektöründe, her kurum ve markaya eşit mesafede olma prensibimizle müşterilerimize beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunabilmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7/24 çağrı merkezimiz, özel kredi seçenekleri, yaygın Yetkili Satıcı ve Servis ağı, geniş ürün ve yedek parça stokları ile sektörün lider markası konumumuzu devam ettirmekteyiz. Sektörün önde gelen temsilcileriyle biraraya gelebilme fırsatı bulduğumuz Road Show organizasyonumuzda aldığımız geribildirimler doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Ulusal ve yerel bazda markamıza desteklerini esirgemeyen tüm çözüm ortaklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ .

Doğuş Otomotiv Thermo King Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Adnan Yücel ise Road Show kapsamında yaptığı sunumlarda 2009 yılını yapılanma, 2010 yılını ürün tanıtımı olarak ladıklarını belirterek, 2011 yılını ise satış sonrası hizmetler yılı olarak belirlediklerini açıkladı. 2010 yılında kça iyi bir satış gerçekleştirdiklerini hatırlatan Yücel, “Bu yıl bizim için pazarlama çalışmalarımızın artarak devamını sağlayacağımız ve bununla beraber teknik üstünlüklerimizi ve T Serisi gibi yeni ürünlerimizi müşterilerimizin hizmetine sunacağımız bir atılım yılı olacaktır” açıklamasında bulundu.

Road Show kapsamında, dünya ile aynı anda piyasaya sundukları T Serisi ürünlerinin de tanıtımını yapma fırsatı bulduklarını belirten Yücel “6 metreden 8,5 metre uzunluğa kadar olan kasalarda kullanılan TS ve MD serisinde revizyona gidildiğini ve yeni ürünleri olan T Serisi’nin müşterilerin beğenisine sunulduğunu hatırlatarak; Birbirinden farklı 9 model 4’e indirildi ve aynı da performansları yükseltildi. Böylece müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünü daha kolay seçebilmesini sağlıyoruz. 2011 yılının ilk yarısında iyi bir satış grafiği yakaladık bunun artarak devam edeceğini düşünüyoruz“ diye konuştu.