Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Nakliyeci, güvendiği firma ile yoluna devam ediyor!

Ankara’nın önde gelen Uluslararası Nakliyecilerinden Mağdenli Nakliyat ve Ekspres Nakliyat yeni semi-treyler yatırımlarında yine tercihlerini Tırsan ürünlerinden yana kullandı.

Nakliyeci, güvendiği firma ile yoluna devam ediyor!

Ankara’nın önde gelen Uluslararası Nakliyecilerinden Mağdenli Nakliyat ve Ekspres Nakliyat yeni semi-treyler yatırımlarında yine tercihlerini Tırsan ürünlerinden yana kullandı.

Tırsan Treyler A.Ş. Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat töreni ile Mağdenli Nakliyat 40 adetlik siparişinin 26 adetlik kısmını teslim alırken kardeş kuruluşu Ekspres Nakliyat da 15 adet Tırsan tenteli perdeli semi-treylerlerini teslim aldı. Teslimat töreninde Mağdenli Nakliyat Marmara Bölge Müdürü Sadık Baş, Ekspres Nakliyat Ağır Nakliye Müdür Yardımcısı Necmi Çınar ve Tesis Müdürü K. Aziz Güneri araçlarını DAF-Tırsan Satış Sorumlusu Ertuğrul Erkoç’tan teslim aldılar.

1974 yılında kurulan Mağdenli Nakliyat, 1982 yılından sonra Ağır Karayolu Taşımacılığı konusunda faaliyetlerine hız verdi. Taşımalarını ağırlıklı olarak Almanya, Belçika, Hollanda, İtalya ve Fransa gibi Avrupa ülkelerine yapan Mağdenli Nakliyat, sanayi ürünlerinden kuru gıda maddelerine kadar çok geniş bir aralıkta ithalat ve ihracat yüklerini taşımaktadır. Mağdenli Nakliyat ve Ekspres Nakliyat ise Türki Cumhuriyetlere yapılan taşımalar konusunda uzmanlaşmıştır. Mazisi Mağdenli Nakliyat kadar eski olan Ekspres Nakliyat 15 takım araçlık filosu ile faaliyetlerini sürdürmekte.

Mağdenli Nakliyat’ın geçmişten bugüne Tırsan ürünlerine olan güveni Ekspres Nakliyat’ın da tercihini Tırsan ürünlerinden yana kullanmasında etkili olmuş. Firma yetkilileri Tırsan ’ı tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Mağdenli Nakliyat olsun Ekspres Nakliyat olsun Ankara’nın köklü firmalarıdır. Sunduğumuz taşıma çözümleri ile müşterilerimizin güvenine mazhar k. Sunduğumuz hizmetin kalitesini kullandığımız araçların kalitesi belirler. Dolayısıyla ancak güvenebileceğimiz çözüm ortakları ile yolumuza devam ederiz. Bu anlamda Tırsan beklentilerimizi en üst seviyede karşılamaktadır. Satış sonrasında da her ürününün arkasında oluşu Tırsan ’a güven duymamızı sağlıyor. Gelecekte de yolumuza yine Tırsan ile devam edeceğiz.”