Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

GAT, 255 adet Tırsan’a imza attı!

GAT Lojistik, 255 adet Tırsan Treyler siparişi vererek gücüne güç kattı.

GAT, 255 adet Tırsan’a imza attı!

GAT Lojistik, 255 adet Tırsan Treyler siparişi vererek gücüne güç kattı. Filosunda 250 adet Tırsan treyler bulunan GAT Lojistik, iki ay içinde lanacak olan teslimatlar ile toplam 505 adet Tırsan treylere sahip olacak.

Tırsan Treyler A.Ş. Samandıra merkezinde yapılan satış imza töreni, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve GAT Lojistik Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulunu temsilen Şerafettin Aras, Fahri Nalçacı ve Fevzi Çakmak’ın katılımı ile gerçekleşti. İmza töreni ile Tırsan ve GAT Lojistik 255 adet Tırsan Mega Hafif Perdeli treyler sipariş anlaşmasını imzaladı.

Çetin Nuhoğlu, GAT Lojistik oluşumunun bir başarı hikâyesi ğunu ve 2002 yılında başlayan birliktelik ile 6 farklı nakliye şirketinin kendi işlerinin yanında böyle bir oluşumun da içinde olarak rekabet güçlerini arttırdıklarını belirtti.

GAT Lojistik Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulunu temsilen sırayla Şerafettin Aras, Fahri Nalçacı ve Fevzi Çakmak konuşma yaptı. Şerafettin Aras, “Türkiye’de ilk defa 6 lojistik firması güçlerimizi birleştirdik, bilgi birikimimizi ortaya koyduk ve GAT Lojistiği oluşturduk. Orhanlı Tuzla’da tesisimiz, antrepomuz, depomuz ve tüm GAT ortaklarının idari birimlerinin ğu bir merkezimiz var” .

Fahri Nalçacı, GAT projesinin amacının, satış ve pazarlamada daha rekabetçi olmak ve girdi maliyetlerinde daha uygun fiyatlar alarak grubun ihtiyaçlarını karşılamak ğunu açıkladı. 20.000m² depo, 5.000m² idari binaya sahip klarını sözlerine ekledi.
Fevzi Çakmak, GAT Lojistik olarak yurtdışında da ciddi atılım içinde klarını vurguladı. Çakmak “Her bir ortağımızın yurtdışı yatırımları var. Bunları GAT kullanıyor ve sinerji yaratıyor” .

Filosunda 250 adet Tırsan treyler bulunan GAT Lojistik, iki ay içinde lanacak olan teslimatlar ile toplam 505 adet Tırsan treylere sahip olacaktır. Firma yetkilileri Tırsan treyleri tekrar tercih etmelerindeki ana sebeplerin; yıllardır tecrübe ettikleri kalitesi, sağlamlığı, hafifliği ve yerli üretim olması ğunu belirtmektedir. Her ürününün arkasında duran ve yaygın servis ağı ile Tırsan güvencesine sahip olmanın da satın alma kararlarında etkili ğunu vurgulamaktadırlar.

Müşterilerinin beklentilerini karşılayan tüm lojistik çözümlerini başarıyla sunan GAT Lojistik Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 20.000m² depo ve 5.000m² gümrüklü alana sahiptir. Merkezi Tuzla Orhanlı’da bulunan firma ağırlıklı yurtiçi taşımacılık yapmakla birlikte yeni treyler satın almalarıyla birlikte başta Fransa ve Almanya olmak üzere yurtdışında pek çok ülkeye lojistik hizmeti sunma hedefinr.

Kalite ve dayanıklılıktan ödün vermeden üretilen Tırsan Hafif Perdeli Tırsan Tenteli Semi-Treyler Serisi, düşük boş ağırlığı sayesinde müşterilerine daha fazla yükleme imkânı sunarken aynı da araç boşken kullanıldığında da yakıt tasarrufu sağlıyor. Tırsan Hafif Perdeli Tırsan Tenteli Semi-Treyler Serisi şasi teknolojisi sayesinde yüzde 100 çelik güvenliği sunuyor.