Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

VIP’de tercih, Serin Treyler!..

Uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmeti sektörünün önde gelen şirketlerinden Vip Kargo, 2011 yılı araç yatırım programı çerçevesinde Serin Treyleri tercih etti.

VIP’de tercih, Serin Treyler!..

Uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmeti sektörünün önde gelen şirketlerinden Vip Kargo, 2011 yılı araç yatırım programı çerçevesinde Serin Treyleri tercih etti. Firma, siparişini verdiği 12 adet mega treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Serin Treyler tarafından Vip Kargo şirketine satışı yapılan 12 adet mega treyler, firmanın Konya’da bulunan fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Vip Kargo şirketi Genel Müdürü Tuğçin Özkılıç, Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin ile birlikte firma yetkileri katıldı.

Serin’in Avrupa standartlarında treyler üretimi gerçekleştirmesinden dolayı bu markayı tercih ederek filolarına kattıklarını dile getiren Tuğçin Özkılıç, “Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İtalya ve İngiltere başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine lojistik hizmeti sunmaktayız. Bu nedenle araçlarımızın Avrupa standartlarına uygun olması bizim için birinci kıstastır. Serin Treyler’i, hem Avrupa standartlarında üretim yapmasından, hem de satış sonrası hizmet kalitesinden dolayı tercih ettik. Müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda yatırımlarımız yıl içerisinde yine devam edecek” .

Konuya ilişkin Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin ise şunları söyledi: “Hava, deniz ve karayolu taşımacılığında kendini dünyaya kanıtlamış Vip Kargo ile işbirliği yapmaktan memnunuz. Serin Treyler olarak müşterilerimizin talep ve beklentilerine göre, hem ulusal hem de uluslararası standartlarda üretim yapıyoruz. Vip Kargo ile yapılan bu işbirliği, bu konuda emin adımlar attığımızın bir göstergesi olmuştur. Tuğçin Özkılıç’a sektördeki başarılarının devamını diler, kendilerine Serin kalitesini tercih etmelerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarım.”