Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:43   Güncelleme : 13-11-2014 17:43

Serin, İzmir’de servis açacak!..

İzmir bölgesinde nakliye faaliyetlerini yürüten Aktif Lojistik, Kornerspor, Kadir Demir Nakliyat ve Med Lojistik firmaları araç yatırımlarında Serin Treyleri tercih etti.

Serin, İzmir’de servis açacak!..

İzmir bölgesinde nakliye faaliyetlerini yürüten Aktif Lojistik, Kornerspor, Kadir Demir Nakliyat ve Med Lojistik firmaları araç yatırımlarında Serin Treyleri tercih etti. 4 firmayla birlikte bölgede daha da güçlendiklerini dile getiren Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, İzmir’de servis açmayı planladıklarının müjdesini verdi.

Serin Treyler tarafından satışı yapılan Aktif Lojistik’e 14, Kornerspor’a 6, Kadir Demir Nakliyat’a 5 ve Med Lojistik’e 2 adet olmak üzere toplam 27 adet treyler, düzenlenen tören ile teslim edildi.

Kaliteli üretim yapmanın meyvelerini İzmir’de de almaya devam ettiklerini ifade eden Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, “Serin Treyler olarak müşteri memnuniyetleri çerçevesinde, son teknolojiyi kullanarak üretim yapıyoruz. Hem satış öncesi hem de satış sonrası hizmetlere verdiğimiz önem sayesinde müşterilerimizin tüm isteklerine anında müdahale edebilmekteyiz. Yapmış ğumuz bu özverili çalışmaların meyvelerini, bu teslimatlar sayesinde almaya devam ettiğimizi belirtmek isterim. İzmir bölgesindeki müşterilerimizin bize gösterdikleri ilgiden çok memnun kaldığımı ve bu ilginin karşılıksız kalmayacağını söylemek isterim” .

İzmir’de servis açmayı planladıklarını ifade eden Recep Serin, yakın da bölgedeki müşterilere ürünleri daha yakından tanıtmak amacıyla organizasyonlar yapacaklarını da açıkladı. Ege Bölgesi’nin Serin Treyler için çok önemli ğunu ve bölgenin gelecekte daha çok gelişeceğini vurgulayan Recep Serin, “Ürünlerimiz Ege bölgesinde çok büyük ilgi görüyor. Kaliteyi ve ekonomiyi bir arada bulmak isteyenler Serin’i tercih ediyor. Her geçen gün bu bölgede daha çok müşterimiz oluyor. Artık yeni açılacak servis ile müşterilerimizle daha yakın olacağız ve onlarla daha yakından alakadar olma şansını yakalayacağız” açıklamasını yaptı.