Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Etis’in filosu, Seçkinler Treyler ile güçlendi

Gübre Fabrikaları T.

Etis’in filosu, Seçkinler Treyler ile güçlendi

Gübre Fabrikaları T.A.Ş ve Nesma Group ortaklığındaki Negmar Denizcilik Yatırım A.Ş. iştiraki olarak faaliyetlerine devam eden Etis Lojistik, yaptığı araç yatırımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2011 yılı yatırım programı çerçevesinde 40 adet MAN TGS WW 19.400 çekici teslim alarak filosunu güçlendiren Etis Lojistik, damper yatırımlarında da tercihini Seçkinler Treyler’den yana kullandı.

Seçkinler Damper tarafından Etis Lojistik’e satışı yapılan toplam 50 adet Damper Treyler Light’ın 25 a, firmanın Burdur’daki fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. 50 adetlik siparişin geriye kalan 25 anin ise 2011 Ekim ayı içerisinde teslim edileceği bildirildi. Araç teslim töreninde Etis Lojistik Genel Müdürü Ahmet Koç, Filo Direktörü Ender Kalafat, Seçkinler Treyler Genel Müdürü İsmail Hayta, Genel Müdür Yardımcısı Çoşkun Hayta ve Fabrika Müdürü Hakan Namaz hazır bulundu.

Müşteri memnuniyeti ve ında teslimat ilkelerinin kendileri için son derece önemli ğunu dile getiren Etis Lojistik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Koç, şirket olarak daima en iyi hizmeti sunmayı hedeflemediklerini ve bu nedenle de filo yatırımlarına çok önem verdiklerini dile getirdi. Etis Lojistik’in 2007 yılında kurulduğunu hatırlatan Ahmet Koç, “Firmamızın ticari faaliyetine başladığı günden beri bizim için müşteri memnuniyeti birinci sırada yer alır ve bu doğrultuda yatırımlarımızı gerçekleştiririz. 2011 yılı yatırım programımız çerçevesinde damper alımlarında Seçkinler Treyleri tercih ettik. Bu tercihte etkili olan en büyük nedenlerimizden biri de Türk mühendislerinin tasarlayıp, Türk işçilerinin Avrupa standartlarında ürettiği bir araç olmasıdır. İş hacmimize göre araç yatırımlarımız yine devam edecek ve damper alımlarımızda tercihimiz yine Seçkinler Treyler’den yana olacaktır” .

Etis Lojistik’e teslim edilen araçların ağır şartlarda çalışmaya elverişli ğunu dile getiren Seçkinler Treyler Genel Müdürü İsmail Hayta ise şöyle konuştu: “Etis Lojistik’e teslim ettiğimiz araçlarımız Light serimizden ve ağırlığı 6500 kg’dır. Her türlü zorlu koşullarda maksimum verim sağlamaktadır. Etis Lojistik yetkililerine firmamızı tercih ettiklerinden dolayı teşekkür ederiz. Satış sonrası hizmetlerimizden de memnun kalacaklarını ümit ediyor, iş ortaklığımızın uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum. Bizim amacımız aracı bir defa satıp, geriye çekilmek değil!.. Her konuda müşterimizin yanında olup, en hızlı çözümler üretmektir.”