Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

As-Star ve Rento Filo, 11 adet Krone aldı

Krone, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine lojistik sektörünün tüm alanlarında pratik ve güvenli çözümler sunarken, Türkiye’nin önde gelen nakliyat firmalarının tercihi olmaya devam ediyor.

As-Star ve Rento Filo, 11 adet Krone aldı

Krone, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine lojistik sektörünün tüm alanlarında pratik ve güvenli çözümler sunarken, Türkiye’nin önde gelen nakliyat firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. As-Star Tarım ve Rento Filo, Krone treyler yatırımı yapan firmalar arasında yer aldı.

Kendi üretimi yaş sebze ve meyvenin ihracatını yine kendi ticari araçları ile gerçekleştiren As-Star Tarım filosuna 11 adet Krone Cool Liner treyler daha ekledi. Doğuş Otomotiv ağır vasıta grubu ile daha önceden uzun yıllara dayanan işbirliği sonucu oluşan güvenin araç alımında verilecek kararlarında en büyük etken ğunu belirten As-Star Tarım yetkilileri, “Krone her için tercih ettiğimiz treyler markası. Gerek sağlamlığı, gerekse taşıdığımız yükün güvenliği için sunduğu donanım sayesinde ekstra bir maliyetimiz olmuyor. Yeni araçlarımızı Rusya’ya yapılan ihracatın artırılması için kullanacağız. Krone markasının arkasında Doğuş Otomotiv gibi güçlü bir grubun olması, bizim için en büyük güvence” açıklamasında bulundu.

Bursa bölgesinde, kendi tesislerinde otomotiv yan sanayi parçaları üretimi gerçekleştiren Rento Filo, filosuna ilk kez Krone treyler kattı. Doğuş Otomotiv’den satın aldığı 3 adet Mega Liner’ı teslim alan Salim Erkul “Kendi imalatımız olan ürünlerin nakliyesini gerçekleştiriyoruz. Araç alımı kararımızın ardından yaptığımız araştırmada sahip ğu üstün yük güvenlik donanımları, sağlamlığı ve yaygın servis ağına sahip olması Krone’yi seçmemizdeki en büyük etkenler ” .