Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

Petlas, 9 adet Serin marka araç aldı

Lojistik alanda müşterilerine en hızlı çözümü sunmak için kendi filosunu kuran Petlas, filo genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Petlas, 9 adet Serin marka araç aldı

Lojistik alanda müşterilerine en hızlı çözümü sunmak için kendi filosunu kuran Petlas, filo genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Firma son olarak 9 adet Serin marka araçları teslim alarak filosunu büyüttü. Yeni alımlarla birlikte firmanın çekici, kamyon, kamyonet ve treylerden oluşan araç filo sayısının 168’e yükseldiği bildirildi.

Serin Treyler tarafından Petlas’a satışı yapılan 7 adet kamyon kasa römork ve 2 adet Optima treyler, Konya TÜYAP Fuar alanında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Petlas Filo Müdürü Murat Aslanmirza ve firma personeli ile Serin Treyler Satış Müdürü Abdullah Celalettin Sürmeli katıldı.

Petlas’ın lojistik hizmetlerini karşılamak için kendi filosunu kurmasının en önemli nedenini hızlı ulaşım ve anında müdahale olarak açıklayan Filo Müdürü Murat Aslanmirza, bu sayede müşteri memnuniyetini üst seviyede tutarak lastik sektöründe lider klarını söyledi. Serin Treyler ile 2008 yılından beri iş ortaklığı yaptıklarını dile getiren Aslanmirza, “Kalite sunuyoruz, kalite arıyoruz. Değer katıyoruz, değer arıyoruz. Filomuza ilk Serin marka aracı katmadan önce yaptığımız araştırmada; bizim gibi yüzde 100 yerli sermayeli Avrupa standartlarından üretim yapan bir marka ğunu tespit ettik. Karşılıklı yapmış ğumuz görüşmelerde ise işimize uygun araçlar belirlenerek üretimi yapıldı. Serin Treyler ile iyi bir işbirliği yaptığımıza inanıyoruz” .

Serin Treyler Satış Müdürü Abdullah Celalettin Sürmeli ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Petlas gibi Türkiye’nin gururu markalarla çalışmaktan dolayı gurur duyuyoruz. 2008 yılında başlayan işbirliğimiz her yıl katlanarak devam ediyor. İnanıyoruz ki yerli bir marka Petlas, kısa da yakaladığı ivmesini uzun yıllar sürdürecek. Serin Treyler markası olarak bizler de bu süreçte elimizden geldiğince işbirliğimizi geliştireceğiz.”