Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Dünya’nın en güçlü yapı çeliği Türkiye’de

Dünya’nın en dayanıklı yapı çeliği olan Optim 1500 QC, Ruukki İstanbul ofisi tarafından Türkiye’de satışa sunuldu.

Dünya’nın en güçlü yapı çeliği Türkiye’de

Dünya’nın en dayanıklı yapı çeliği olan Optim 1500 QC, Ruukki İstanbul ofisi tarafından Türkiye’de satışa sunuldu. Tüm Dünya’da vinç kollarında, taşıma platformlarında, kanca kaldırmalı konteynır üretiminde yaygın kullanılan bu mukavemetli çelik artık Türk kullanıcılarının da hizmetinde.

Optim 1500 QC’nin kullanıldığı araçların ve kaldırma ekipmanlarının yük kapasitesini arttırıp, kullanım ömrünü uzatırken uygun ağırlık seviyeleriyle yakıt tasarrufu da sağlıyor. Ruukki’nin yüksek mukavemetli çeliği Optim 1500 QC, darbeye maruz kalan ekipmanlarda ve aşırı yükleme kapasitesi gereken durumlarda müşteriler için en uygun ürün .

Ruukki Türkiye Ülke Müdürü Özgür Yalçın, “Avrupa ve Türkiye pazarında müşterilerimizin mukavemetli çelikle ilgili genel ihtiyaçlarını anladıktan sonra mühendislerimize gerekli bilgilendirmeleri yaptık ve bu konuya yoğunlaşmalarını sağladık. Bu çalışmalarımızın sonucunda ortaya yeni ürünümüz Optim 1500 QC çıktı. Bu ürün ile müşterilerimizin işletme maliyetlerini düşürüp genel verimliliklerini arttırabileceklerini düşünüyoruz. Ayrıca Optim 1500 QC ürünü Ruukki’nin Avrupa ve Türkiye pazarına yön veren konumunu da güçlendirmiştir. Bundan sonraki Ar- Ge çalışmalarımızda da müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeyi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Ruukki, Avrupa’nın önde gelen yüksek dayanımlı çelik ve metal bazlı komponent üreticisidir. Yüksek dayanımlı ve aşınma sacları ile birlikte metal esaslı komponent üretimleri içinde iş ortaklarına geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır. Merkezi ve çelik üretim tesisleri Finlandiya’da bulunan Ruukki, 27 ülkede 11.700 çalışanı ile hizmet vermektedir. Ruukki, NASDAQ OMX Helsinki (Rauturuukki Oyj: RTRKS) borsasında yer almaktadır.