Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Nuhoğlu: 35 yıl daha burada olmak istiyorum!

Türk treyler sektörünün önemli markalarından Tırsan, kuruluşunun 35’inci yıl mutluluğunu yaşıyor.

Nuhoğlu: 35 yıl daha burada olmak istiyorum!

Türk treyler sektörünün önemli markalarından Tırsan, kuruluşunun 35’inci yıl mutluluğunu yaşıyor. 1977 yılında İstanbul Kartal’da kurulan ve 90’lı yıllarda Avrupa’nın önemli bir markasını yüzde 100 Türk sermayesiyle bünyesine katan Tırsan, bugün 48 ülkeye ihracat yapıyor. Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “35 yıldır şirketin başındayım ve bir 35 yıl daha burada olmak istiyorum” .

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, 35’inci yıl mutluluğunu şu sözlerle özetledi:

Tırsan 27 Eylül 1977’de kuruldu. Üniversiteyi yeni bitirdim… İlk karar aldık, Tırsan’ı kuracağız!.. 1969 yılından beri uluslararası nakliye yapıyoruz... Aile olarak uluslararası nakliyeye başladığımız 35-36 tane firma vardı!.. Büyük kardeşim uluslararası nakliye işinin başında, ortancamız inşaat işleri yapıyor… Ben okulu bitirdim ‘ne yapalım’ k... 1975-76 yıllarında Türkiye’de yeni yeni treyler işleri canlanmaya başlamıştı!.. Bizde kendi işimize yönelik destek olsun diye treyler işine girdik ve 77 yılından beri de işin başındayım!..

Hayat böyle bir dönem… Çok hızlı geçiyor her şey!.. Yıl 1977… 35 yıl… 35 yılda inanılmaz çok şeyler yaşadık!.. İnanılmaz bir treyler tarihinin yüzde 80’ini, yüzde 90’ını bizzat yaşadım!.. Geriye kalan yüzde 5 ila 10’unu çok yakinen biliyorum!..

Daha önceki açıklamamda; Tırsan’ın arkasında 100 bin kişilik bir ordu var demiştim. Gerçektende müşterisiyle, tedarikçisiyle öncelikle tüm çalışanlarıyla Tırsan buralara geldi. Sektör basınımızın da emeğini unutmamak gerek. Sektör basınımızla yıllardır beraberiz. Hem Tırsan’dan haber, hem sektörle ilgili haberleri hep sizlerle paylaşıyoruz.

35’inci yılla ilgili çok önemli etkinlikler yapacağız!.. Gerçekten herkesi şaşırtacağız! Başta sektör basını olmak üzere herkesi şaşırtacağız 35’inci yılda!... Gerçek anlamda Tırsan bir dönüm noktası olarak 35’inci yılı aldı!.. O anlamda çok büyük hedefler koyduk… Bu hedefler arasında müşteri mutluluğu, sürdürülebilir kalite, sürdürülebilir başarı ve de kurumsal kimlik ile rekabetçi bir firma... Bütün bunlar bizleri önümüzdeki 35’inci yıla hazırlayacaktır!..

Önümüzdeki 35’inci yılda ben olmak istiyorum, tabi Allah izin verirse. Olacağım!.. Eskidendi o 35 yolun yarısı eder!.. Görüyorsunuz bir şirketi kurup, getiriyorsunuz 35’e. Demek ki 35 yolun yarısı demek değilmiş!!! Diyorum ki “ben Tırsan’da yolun yarısına geldim. Bir 35 yıl daha buradayız...”

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi www.ulasimgazetesi.com