Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:45   Güncelleme : 13-11-2014 17:45

Emsa, 10 adet Kässbohrer aldı

Seramik ve seramik hammadde taşımacılığı yapan Çanakkale merkezli Emsa Denizcilik ve Kara Yük Taşımacılık A.

Emsa, 10 adet Kässbohrer aldı

Seramik ve seramik hammadde taşımacılığı yapan Çanakkale merkezli Emsa Denizcilik ve Kara Yük Taşımacılık A.Ş., 2011 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Kässbohrer açık kasa treylerini teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Tırsan bayii Bursa Ağır Vasıta tarafından Emsa Denizcilik ve Kara Yük Taşımacılık A.Ş.’ye satışı yapılan 10 adet Kässbohrer açık kasa treyler, Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi.

Düzenlenen araç teslim törenine Emsa Denizcilik ve Kara Yük Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salargil, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Bursa Ağır Vasıta Satış Müdürü Mehmet Demir ve Bölge Satış Danışmanı Semih Sualp katıldı.

Emre Salargil, toplam 15 çekici ve 15 treylerden oluşan filoları ile tüm Türkiye’ye seramik ve seramik hammadde taşımacılık hizmeti sunduklarını söyledi. Salargil, Kässbohrer açık kasa treyleri tercih etme nedenlerini ise şöyle açıkladı: “Daha önce 3 adet Kässbohrer açık kasa aldık. Her yol ve her yük şartında sağlamlığını test ettik. Hafifliği nedeniyle rakip treylerlere oranla daha avantajlı. Daha fazla yük taşıyabiliyoruz ve daha az yakıt sarfiyatımız var. Arkasında Tırsan güvencesi olan Kässbohrer açık kasa’yı tabii ki tekrar tercih ettik…”

Kässbohrer açık kasanın pazar lideri ğunu vurgulayan Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, bunun nedeninin ise Tırsan güvencesiyle birlikte hafifliği ğunu açıkladı. Çetin Nuhoğlu, “2008 yılı sonunda tanıtımı yapılan Kässbohrer açık kasa araçlarımız her ürünü taşımak için uygundur ve yüksek mukavemet gücü nedeniyle müşterilerimizden sürekli olumlu geri dönüşler almaktayız. Pek çok farklı ürünün taşımacılığına uygun olması müşterilerimize kolaylık ve rahatlık sağlamaktadır. Daha fazla yüklemeyi sağlayan hafif yapısı, yükleme ve boşaltma süresinin kısalığı ve yüksek 2.el değeri ile Kässbohrer açık kasa treylerler, segmentinde liderdir” .