Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Eftal, 80 adet damper aldı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Eftal Nakliyat, 2011 yılı filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Çarsan Ttreylerden yana kullandı.

Eftal, 80 adet damper aldı

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Eftal Nakliyat, 2011 yılı filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında tercihini Çarsan Ttreylerden yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 80 adet 20 m3 damper treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Çarsan Treyler tarafından Samsun-Alaçam merkezli inşaat firması Eftal Nakliyat'a satışı yapılan 80 adet 20 metreküp damper treyler, fabrika tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Çarsan Treyler Yönetim Kurulu üyesi Hayati Uyanıkoğlu ve Eftal Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Özdemir ile firma personeli katıldı. Alımı yapılan araçlarla birlikte firmanın filosundaki treyler sayısının 170’e yükseldiği bildirildi.

Sinop sahil yolu başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde taahüt, hafriyat ve nakliye faaliyetlerinde bulunduklarını dile getiren Eyüp Özdemir, ilk olarak Çarsan Treyleri filolarına 2008 yılında dahil ettiklerini söyledi. Çarsan Treyler'in kamyon üstü damper ve dorse damper ürünlerinden son derece memnun klarını belirten Eyüp Özdemir, “Filomuzda başka yerli birkaç adet damper var. Başka yerli markalardan kullandığımız damperler muayenelerde ağır kusurlu çıkıyor. Çarsan’ın damperleri ise muayenelerden sorunsuz geçiyor. Yürür aksamları ise kça iyi. 3 yıldır Çarsan ile çalışıyoruz” .

Hayati Uyanıkoğlu ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi; Eftal Nakliyat'a teslim edilen havuz tipi dorse dayanıklı ithal çelikten imal edildi. Saç aksamında 6 mm Hardoz kullanıldı. Damperin ağırlığı ise 4,200 kilo. Ali Özdemir ve Eyüp Özdemir araçlarını Mercedes’ten aldılar. Araçlar Aksaray Mercedes fabrikasından üretim tesisimize haftada ortalama 10 adet geldi. Eftal Nakliyat’ın işleri çok yoğun ğundan talebi karşılama adına, tam kapasite ile üretim yaptık ve araçlarını bekletmeden teslim ettik.”